Saturday, 13 August 2011

> Nak Dating? Kuasai Ini Dahulu

HOlla Peeps,


Nak dating tapi malu-malu? Meh study ni hehe seni bahasa badan (",)




sumber : http://lifehacker.com/5829498/master-the-art-of-body-language-for-dating


-zuan-
p.s : tak ada idea? tak ada info? google is one of the best solution, just go ask him (",)  

21 comments:

  1. Ahaha, tak suka dating2 ni :P

    ReplyDelete
  2. dating?? ape tuh *buat2 tak faham* tak pnah dating2 nieh

    ReplyDelete
  3. Hualamak kreatif org yg buat poster tu/picture/phamplet LOL

    ReplyDelete
  4. hermm,, jarak jauh x leh nk dating~~

    ReplyDelete
  5. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
    أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
    ”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
    firestartingautomobil.blogspot.com
    bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    tip Pemeriksaan servis kereta

    kuasai mata kerana dari mata turun kehati

    ReplyDelete
  6. pe ni zuan,dating-dating :P

    ReplyDelete
  7. wah nka dating pn kena kuasai suma ni eh..hehe..

    ReplyDelete
  8. hahahah ..
    kawin je terus bro :D

    ReplyDelete
  9. dating pun gune bahasa badan kah? hihi :)

    ReplyDelete
  10. Best entry nie
    Salam kenal,
    nice blog,
    done following you,
    Kalau free jemput singgah ke blog saya,
    Bagi komen and nasihat ok.
    http://fahmiefiras.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. aha'..tips yang menarik :)

    ReplyDelete
  12. byk sgt.
    x taw nak bce mne satu..x molah datin..=p

    ReplyDelete
  13. penatnya, nk ngorat pon kna study dlu Y_Y..

    ReplyDelete
  14. x elok berdating d bulan ramadhan

    cecehhhh ^_^

    ReplyDelete
  15. x biasa la dating2 ni... ==,

    ReplyDelete
  16. aku dgn pantas salin benda2 ni..hehehe

    jemput ke sini

    REVIEW SAHABAT RAMADHAN

    ini blog eddy syrol

    ReplyDelete
  17. Saya juga ada kongsikan lebih banyak tip dalam buku Seni Bahasa Badan. Pertama di Malaysia: http://www.pts.com.my/index.php/buku/seni-bahasa-badan/

    ReplyDelete
  18. macam ni pun ade? hahaaaa

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...