Wednesday, 10 August 2011

> OMG!!? Sundae Someday Justin Bieber

HOlla Peeps,

maaf la kalau menggugat nafsu puasa korang
SOMEDAY Sundae

Kepada peminat Justin Bieber a.k.a JB, dapatkan Someday Sundae yang berperisakan wild berry dan vanilla ice cream, fresh pears, lavender sprinkles dan glitter sorry, it will only be available through the end of the month (Aku tak tau la if available in Malaysia).

Apa yang gila nya pasal sundae ni, ia berharga 20 pounds (yeah kalau konvert duit malaysia RM 97.78!!!) Ok chill, dikatakan keuntungannya akan disalurkan untuk amal kebajikan.. Hurmm...

Sumber : http://blog.zap2it.com/pop2it/2011/08/someday-a-32-bieber-sundae-will-come.html

-zuan-
p.s : apakah dia ni comel? bersuara sedap? dan innocent? berbakat? seriusly i'm not JB fans (tak anti pun), just pening bila adik aku nyanyi lagu "baby baby baby oooow", and for me, he is overrated... 

26 comments:

  1. eee..jelik...tp bnda tuh nmpk sedap(sunday ok yang sedap bukn bibir).. :D

    ReplyDelete
  2. aku rasa sundae chocolate mc D punya lagi sedap kot. hahaa

    ReplyDelete
  3. ek eleh, disebabkan nama, aiskrim tuh femes. Sundae MCD gak sedop :)

    Masa kecik-kecik

    ReplyDelete
  4. biar btol aiskrem semahal ni!!!

    ReplyDelete
  5. makan sundae yang rm2.50 lagi sodapp. haha

    ReplyDelete
  6. Tak mnat JB dah ><

    *hehe ;D*

    ReplyDelete
  7. mahal sangat looo...=)
    bek kita seniri yang g sedekah kat anak yatim.. huhuhu

    ibadah sunat vs menda haram
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/ibadah-sunat-tp-xbetul-caranya.html

    ReplyDelete
  8. uih.... mahai no..... xpo la..telan air liur aje....baik sedekah terus...

    ReplyDelete
  9. mahalnye sudae...arghh kompom tak mkan..walaupon tatau mane nak cari kat malaysia ni...

    ReplyDelete
  10. halal ke haram hehee..nakk jugak?

    ReplyDelete
  11. sodap...justin bieber tak minat..ngee

    ReplyDelete
  12. sodap...justin bieber tak minat..ngee

    ReplyDelete
  13. Omg this is way to much. Jb jb johor bahru betul.

    ReplyDelete
  14. mahal gila..

    bro..
    kalo kau belikan.
    belanja aku satu.
    ok?.

    ReplyDelete
  15. mahal gilak....duit tue pi beli kek secret recipe lagi puas ati..xmo pun mkn sundae mcd yg singgit 2... :)

    ReplyDelete
  16. Ni tunggu orang belanja jer, haha

    ReplyDelete
  17. per mahal betul..
    kalu x sdap lg x tau la ...

    ReplyDelete
  18. What WHat Waaat? 97.++??

    haha 9 hinggit lom tentu nak beli.

    ReplyDelete
  19. x mkn la aku gnie,, hee

    ReplyDelete
  20. perghh penangan dy smpai ade ice cream..alaa makan ice cream mcd lagi sedap..murah je..ade duet lebih masuk kan lah dekat tabung derme dekat mc d tuh..same je :P

    ReplyDelete
  21. holy cow. so expensive!! Im sure not ALL of the profits will go to charity of course

    ReplyDelete
  22. wah ! jawapnya memang TAK lah kan nak beli..

    ReplyDelete
  23. haha.. agak2 kalau makan tu rambut boleh jadi macam dia tak?

    ReplyDelete
  24. huh xsuka aku si justin bibir ni

    ReplyDelete
  25. hahahha dari makan asiskrim 20 pound ni bek shopping.kalau nk derma tu atas kerelaan sendiri kan.mmg org kayo je la yg makan ni hehee

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...