Friday, 5 August 2011

> Segmen cx's : geng UiTM by campus

HOlla Peeps,

segmen ni kelolaan oleh
Aye
Seriusly dah lama giler tak kena tag-tag ni (sebab aku lebih fokus ngan entry-entry brbentuk sharing information, tak ada masa tuk segment-segment ni, tapi member nye pasal, WA SUPPORT la..) smpai aku dah lupe function tag ni.. #LOL!!! Dan thanks to Ayie, aku nak cakap aku kena TAG!!! (nama di pengelola dan si tag pun dah dekat sama, ada jodoh la ni #LOL)

Apa soalan???

Campus : UiTM Arau
Course : Degree in Sains Comp 
Parts : Part 3 (2nd Year)

ok, dia ada soh tag sapa-sapa.. Aku tak ada mangsa nak tag, sebab takut ada yang dah kena tag, macam ni je la, aku buat open tag!! Sapa nak buat entry ni, buat then linkkan ke Aye tu, bkn Ayie tau.. #LOL

UiTM di hatiku~ PLUG IN BABY!!! 


-zuan-
p.s : tengah-tengah ngantuk kena lak tag.. haha layan je la #LOL... 

19 comments:

  1. hehehe..dak uitm upenyer

    ReplyDelete
  2. whoaa..uitm jugak rupanya..ina baru nak masuk september ni.

    ReplyDelete
  3. nmpknya identiti aku sbg uitm student da trdedah.. (bajet artis)#LOL

    ReplyDelete
  4. tqvm sudi meng-'join'-kan diri. :)

    ReplyDelete
  5. hehheheh student uitm rupanya

    ReplyDelete
  6. UiTM dihatiku...alumni tak boleh join ke?

    ReplyDelete
  7. wa bukn uitm..sori mori.. huhu

    ReplyDelete
  8. uitm shah alam dekat ngan umah sy.. (eh.. ada kene mengena ke.. hehe..)

    ReplyDelete
  9. ohoii uitm arau ke..dah part 3 tuh..besar dah :D

    ReplyDelete
  10. haha jangan marah bro.. bukan selalu pon join..hihi.. sekali sekala tak ada information punye entry pon ok.. kan smue baru th ekau oghang uitm..hihi

    ReplyDelete
  11. @ayie hahah tak de hal la.. bkn marah pn.. haha

    ReplyDelete
  12. UiTM sentiasa dihatiku! :)

    ReplyDelete
  13. singgah melawat geng uitm.. :) selamat berpuasa, selamat hari raya! :) uitm dihatiku! ♥

    Geng uitm by campus :)

    ReplyDelete
  14. ada persamaan campus :)
    tapi kelainan course...

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...