Saturday, 13 August 2011

> Jangan Tak Terbang

HOlla Peeps,

ini bukan kisah Syazwan Cdm

seperti kamen rider berusaha kalahkan musuh 

Walaupun tak ada orang nak lawat blog korang 
JANGAN PUTUS ASA!!!

Walaupun tak ada orang nak baca blog korang 
JANGAN PUTUS ASA!!!

Walaupun tak ada orang nak follow blog korang 
JANGAN PUTUS ASA!!!

Walaupun tak ada orang nak komen blog korang 
JANGAN PUTUS ASA!!!

Walaupun tak ada orang nak puji blog korang 
JANGAN PUTUS ASA!!!



Sebab Orang Hebat Tak Pernah Putus Asa
Apa Kata Cuba Jalan Lain dan Jangan Guna Lebuhraya Karak!!!


"encikkk ada nampak anak saya takkk?"


-zuan-
p.s : harini aku nak bw je.. kasi semak kat blog semua orang 

38 comments:

  1. haha jangan putus asa!!!

    ReplyDelete
  2. jangan putus asa !

    ehhh, ai na ikut MRR2 lah. buleyyy ta? kui3 ;P

    ReplyDelete
  3. kesempolannyaaa,tak payah putus asa :D

    ReplyDelete
  4. hahaha gambar tu sangat lawak :D ... setuju, jangan berputus asa walau macam mana keadaan sekali pun

    ReplyDelete
  5. betul lah,, jgn putus asa,, ^_^

    ReplyDelete
  6. ye sebab tu la saye xputus ase
    ^^

    ReplyDelete
  7. <----tak pnah putus ada... sbb sy seorg yg kuat :P

    ReplyDelete
  8. Ahahahaha, tkut je dgn hantu tu.


    *mne ade kte ptus asa ;)*

    ReplyDelete
  9. tetiba KARAK masok dalam ini cerita daa... HAHA
    btw, lani pesyen suma tangkap gambaq nak terbang.. HAHA


    MySuaraBlog: Lelaki Pun Kena Kanser Payudara

    ReplyDelete
  10. hihi.. dun gv uP.. !! ayat tuh tOk akuh jgk kn.. :P

    ReplyDelete
  11. tidak akan berputus asa.. chaiyok2.. hehe :)

    ReplyDelete
  12. enjoy jek berblog..nanti fofular lah tu..hihi

    ReplyDelete
  13. apa pun x bole
    apa pun x bole
    haha
    betul2..jgn give up..dunia blog ni mcm dunia artis gak..kejap2 fofular, kejap2 suam2 kuku, ade gak forever fofular =)

    ReplyDelete
  14. betul betul betul..jangan lah putus asa..pasti ada cara..heeee..

    ReplyDelete
  15. Lebuh raya karak la best.. ada org asli. Haha.

    ReplyDelete
  16. hehehe.. kata2 semangat ni.. :)

    ReplyDelete
  17. yang penting,jangan putus asa :)

    ReplyDelete
  18. wahhh tetibe semangat .. ;p

    ReplyDelete
  19. sebelum naik lebuhraya karak baca doa naik kenderaan dulu. :)

    ReplyDelete
  20. agak penuh semangat di situ..(^_^)v..but..but...i...i...

    ReplyDelete
  21. citer KARAK tu takut nak tengok...huhu


    Ahkak tak pernah putus asa...

    ReplyDelete
  22. betul-betul jangan putus asa..tingkatkan usaha pasti berjaya

    ReplyDelete
  23. haha... wateva... ^_^

    ReplyDelete
  24. ya!jgn putus asa!yuhuu!! sengal aku. :)

    ReplyDelete
  25. wuuu~~ nk dedicate lagu pelita - A.P.I untuk zuan..x kn ku menyerah kalah walau mimpi ku musnah, harapanku hancur, sayap ku patah..

    ReplyDelete
  26. @ked

    hoho thanks bro :D

    ReplyDelete
  27. mst kena lalu hiway Karak, klu x cmna nk blk umah sy

    ReplyDelete
  28. yeahhhhhhhhhhhhhhh, jangan putus asa!!! *bak kata zuan laah ;)

    ReplyDelete
  29. tengah serius membaca,

    sampai part "encikkk.....ada nampak anak saya takkk?"

    terus mengekek sorang2...hahahahaha...

    sebabnya rasa macam sambil baca, sambil teringat nada suara perempuan tu...

    ReplyDelete
  30. hehe jangan putus asa!

    ReplyDelete
  31. hehe jangan putus asa!

    ReplyDelete
  32. blog entry ni sesuai dgn blog post terbaharu aku hehe....touching gilo hehhehehe

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...