Thursday, 18 August 2011

> Tech Thursday : SpeedFan

HOlla Peeps,

"Eh Berapa suhu?"


Tertanya-tanya suhu dan speed/kelajuan kipas di hardware lappy/pc anda? SpeedFan adalah satu software yang mampu menukar speed fan bergantung kepada suhu laptop/pc anda. Ia mampu membaca S.M.A.R.T values (dan suhu) dari HD/HardDisk dan menukar FSB (Front Side BUS) speed.



untuk maklumat lanjut, sini 

-zuan-
p.s : ini adalah autopost nye entry, aku akan bw blog korang malam ni ek, tq (",) 

14 comments:

  1. wah yeke ..hebat softwate ni ye ..
    kira die boleh kawal kipas r ek ??

    ReplyDelete
  2. hoho.. ad ke speed fan tu? baru cheq tau.. haha.. masih buta technology upanye.. :D

    ReplyDelete
  3. penah jugak cuba autopost..but tak jadi..hurmm tatau ape slh..senang lau dpt guna autopost

    ReplyDelete
  4. haah..aku pon bru taw ade speed fan ni rpenye..

    ReplyDelete
  5. aku x pnh amik thu psl bnd ni sume.tp ko da bt entri ni,thu la jgk aku skrg. :)

    ReplyDelete
  6. ade gak mende camni erk?

    ReplyDelete
  7. heheheh..bru ku thu..xpenh amik thu pon..hahaha

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...