Thursday, 18 August 2011

> TIME Senaraikan Blog Terbaik 2011

HOlla Peeps,


Aku ada usya Amanz pagi tadi dan terjumpa artikel menarik pasal TIME Mengeluarkan Senarai Laman Web Dan Blog Terbaik Tahun 2011.. Dan blog terbaik adalah dari The Everywhereist, ia sebuah blog suami isteri yang memfokuskan kepada pelancongan dan pengembaraan mereka berdua.. Korang boleh semak senarai 25 di The Best Blogs of 2011..



-zuan-
p.s : bila agak-agak tahun depan ada tak blogger dari malaysia akan tersenarai? Sebab malaysian blogger are gettin better (",) 

22 comments:

  1. wah3~!! hope zuan pun mcm nieh la ye..amin!!!!

    ReplyDelete
  2. ohh nnt aku kawen nk buat blog mcm tuh jugak la..tp laen sikit pasal suami isteri :P

    ReplyDelete
  3. whoaa. blog suami isteri. best tuu!

    ReplyDelete
  4. ingat blog popoi tdi,, kah333,, berangan lebeh,,, +_+

    ReplyDelete
  5. insyaAllah..

    one day.. XD

    ReplyDelete
  6. tahun depan Insyallah blog ak akan tersenarai..kehkeh..

    http://asyrafasnawi.com/

    ReplyDelete
  7. ada kot...
    tapi kena tulis bahasa inggeris la..eik???

    ReplyDelete
  8. takde satu malaysia ke??
    blog suami isteri tu..wakka harus ade macam2

    ReplyDelete
  9. rasanya kena blog Inggeris kot. *sedapkan hati*

    ReplyDelete
  10. Ehem ehem singgah ye saiazuan. :)

    ReplyDelete
  11. halamak... kita xtersenarai laaaa

    ReplyDelete
  12. wow , kene wat blog yg semua org leyh baca n fhm ,,hukk2,

    ReplyDelete
  13. ala..kena kawin dulu arh cenggini..kan..kan..ekeke..

    **blog aku sure xkn tersenarai punye..HAHAAHA..-__-

    ReplyDelete
  14. Ada tak orang Malaysia buat list blog dalam Malaysia yang terbaik secara official..?

    ReplyDelete
  15. best la blog tu. keje doran gmelancong dan mengembara je. memang la ramai visitors.

    sape tak nak baca info info berguna dalam tu kan.

    ReplyDelete
  16. kenalah usaha lebih kalau nak berada dalam list tu kan.. ;)

    ReplyDelete
  17. best nye kan jd blogger popular..weeee..tah kurun ke bile lah giliran anis..haharapan je la..

    ReplyDelete
  18. blog suami isteri??wahhh

    ReplyDelete
  19. uish.. hebat diorang ni..

    ReplyDelete
  20. nanti nak cek la..bole buat inspirasi
    betul2..nak gak tgk blogger malaysia terselit kan
    saingan byk gak tu..xpe..malaysia boleh! =)

    ReplyDelete
  21. nati kompem aku plak yg kua kat situh bro.. :D

    ReplyDelete
  22. wah akan datag saizuan dpt masuk 25 top bloggers tu heheh

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...