Wednesday, 17 August 2011

> Tips Menjadi Blogger Popular

HOlla Peeps,

gambar dipinjam dari google


-zuan-
p.s : apa korang buat kalau tak boleh tidur? 

43 comments:

  1. pening2. same jer laa. nk jdi femes kene jadi blogger dulu. nk jdi blogger kene femes dulu. haha

    ReplyDelete
  2. haaa..plih mn 1 yg korang nak..

    ReplyDelete
  3. boleh jugak zuan...
    ape2 jer...

    p/s: I bkn blogger. saja menempel kat sini dan menulis. =D

    ReplyDelete
  4. nk jdi femes tu ssah,,, +_+

    ReplyDelete
  5. sy nk jd blogger~! tak nk jd pemes..boleh mcm tuh?

    ReplyDelete
  6. alah..ko da femes la weh.hihihi. tp formula ko tu wat aku heng.grr! haha.

    ReplyDelete
  7. err. pilihan terhad ni~ (thinking)

    ReplyDelete
  8. nak jadi blogger; boleh kot..
    nak jadi famous; susahlah...
    nak jadi famous blogger; lagi susah..

    p/s: he he he

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum Saiazuan

    saiazuan mukin blogger famous ....

    SELAMAT BERPUASA

    Wassalam

    ReplyDelete
  10. klu nk femes br jadik blogger, aku kene la kapel ngan player ke artis ke kan..hahhaha...no offense!

    ReplyDelete
  11. bukan sennag nak famous ~
    :)

    ReplyDelete
  12. ohoii aku pening dah :D

    ReplyDelete
  13. nk jd blogger jerk..nk tulis entry suka-suki..klu femes tuh,rezeki lah kan..hehe :)

    ReplyDelete
  14. complicated gmba rajah tu...seyes..haha

    ReplyDelete
  15. aaa..dua2 pon belom apik sampai lagi..hehehe

    ReplyDelete
  16. bukan senang nak jadi blogger...
    lagi susah nak jadi femes...

    ehh betul kee??

    ReplyDelete
  17. lebih kurang je....
    kalu jdi blogger pastu tak fames2 cam ne?
    hehe

    ReplyDelete
  18. senang je nak femes..sila letak muka si bulan sbg dp..:P

    ReplyDelete
  19. aku tak ske famous , haha

    ReplyDelete
  20. mana mana je la.asalkan entry tak mengarut

    ReplyDelete
  21. hoho.. cam tu ke? pening penig.. kena ad pengiraan plak.. hehe :D

    ReplyDelete
  22. buat pe fames?? tak suke fames2 ni
    *perghh statement

    ReplyDelete
  23. arisha nak jadi seorang blogger yg berpengetahuan dlm semua hal!! :)

    ReplyDelete
  24. saya belakang tabir je, low profile..hehe

    ReplyDelete
  25. jalan mana nak pilih ni?..

    aku nak jadi blogger yang boleh bagi entry yang bagus.
    tapi tak tercapai hasrat tu..banyak yang merepek..

    ReplyDelete
  26. blogger cam artis lak siap pemes2 nih semua haha..pape pun enjoy berblog kan.

    ReplyDelete
  27. a'a kan .. tp yg senang nk femes bile orag tu memang dari awal dah femes ..
    betul ta hehe

    ReplyDelete
  28. senang cerita, bukan senang nak famous. lagi best famous dengan sendirinya. means tak payah susah susah try hard to be famous hee.

    kalau suha tak boleh tidur, suha dengar lagu. tak pun membaca sampai mata dah mengantuk :p

    ReplyDelete
  29. ahahaha..stylahhhh..
    nk cuba gakk ahh..
    agagagaga

    ReplyDelete
  30. hohohoho so zuang peymes lah ;p

    ReplyDelete
  31. MOGA KITA MENJADI SEPERTI ITU.. jyeahh!!

    ReplyDelete
  32. kenapa asfz xpaham route tu? kah3x XD

    ReplyDelete
  33. nak jadi blogger yang bagi entri bermanfaat je..hehe.tak femes pun tak apa..;)

    ReplyDelete
  34. set dalam otak..tak perlu nak femes2 la..hik3 =D blogger biase2 sudah kan:)


    kalau tak leh tidur..ce try baca novel..mesti tuptup terlelap..heee~

    ReplyDelete
  35. nak femes??bukan senang..weee

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...