Wednesday, 17 August 2011

> "Nak Post Ke Tak?"

HOlla Peeps,

ni bukan wordless wednesday
ada banyak entry yang aku masih belum post lagi sebab takut entry aku gagal memuaskan hati pembaca.. haha pening nak post entry pun jadi isu.. 


-zuan-
p.s : thanks to Saddila sebab jadi follower aku ke1000





31 comments:

  1. haha...xyah pening rodok je sume.. :D

    ReplyDelete
  2. hukhuk..kalau sy men post je..

    ReplyDelete
  3. bca bismilah byk2 sbum post zuan~~ ^_^

    ReplyDelete
  4. kalo ta post msti ingt je. so, better post~

    ReplyDelete
  5. smela cam org disini..huk3!

    ReplyDelete
  6. kasi type lu punya idea bhai..

    ReplyDelete
  7. POST je lah.. kmk baca punye..

    ReplyDelete
  8. hehe..sun wrry la..akan ade yg bce pnye :)

    ReplyDelete
  9. entry macam ini pun ramai yg komen oleh itu jgn ragu2 postkan sahaja...hehe

    ReplyDelete
  10. hahaha.bukan sennag tuh nak kaut semua readers pegi kt blog zuan ;)

    ReplyDelete
  11. post je zuan :) insyaAllah ader je kaki komen nk komen tuh :D

    ReplyDelete
  12. post je..best tak belakang kira..sbb kalau nk best je mmg susah..sbb nti kita taktahu macam mana nk improve kn kita punyer post nti..lain org lain pndangan

    ReplyDelete
  13. aku plak..idea byak kat kepala.tapi tak tahu nak olah ayat macam mana..

    hahah.

    tahniah bro ;)

    ReplyDelete
  14. salam ziarah kesini..^^

    untuk menghasilkan entri yang memuaskan pembaca perlu ada masa bertenang seketika.bagi pc la..hehe;)

    ReplyDelete
  15. uwah dah seribu follower :)

    hehe aku pn kdg2 jadi isu gak nk post entri tu haha :D

    ReplyDelete
  16. ikot kata hati.. insyallah akan ad yg berpuas hati :)

    ReplyDelete
  17. pos ajo..kadang2 simpan lama tu buat kite lucu..asyik tengok je

    ReplyDelete
  18. wah mesti banyak dalam draf ni...
    post jangan tak post

    ReplyDelete
  19. hoho... samalah kita,
    tengah dalam dilemma ni :)

    ReplyDelete
  20. post je..
    orang nak baca ke tak baca ke lantak la~ he
    reader setia blog ni mesti baca punya..
    mana boleh nak puas kan hati semua orang.

    ReplyDelete
  21. belum post belum tau. ^.*

    ReplyDelete
  22. hahahaha..sengal lahh..
    post jelahhh...
    tekan je enter..
    ekekeke =) aku bace nye

    ReplyDelete
  23. click publish je laaa! :D

    ReplyDelete
  24. ak nyer lam draft tu smpai ade 50 lebih. last2 simpan jer. hehehe

    ReplyDelete
  25. alaaa doe post je sume :D

    ReplyDelete
  26. dikala ini ramai yg mau jadi femes kannn

    ;D

    ReplyDelete
  27. zuan post je semua. POST je, k? ahaha

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...