Saturday, 20 August 2011

> Limitasi Masa

HOlla Peeps,

Semakin hari semakin hampir dengan 1syawal, tapi hatiku semakin berat meninggalkn ramadhan..

Tak ingin ku biarkan Ramadhan berlalu saja
Tuhan pimpinlah daku yang lemah
Mengharungi segalanya dengan sabar
Kita memohon pada Tuhan diberikan kekuatan
Ku merayu pada Tuhan diterima amalan

"Harapan Ramadhan" oleh Raihan dan Man Bai

google it

Ok berbalik ke tajuk, aku mungkin akan kurang blogwalking beberapa hari ni disebabkan aku busy tolong parent aku buat kerepek pisang, kemas rumah, etc.. Biasa la, persiapan menyambut 1Syawal.. hurm tu je kot nak bagitau noh.. so aku dapat rasakan trafik aku drop, komen aku drop, bnyak drop..haha


-zuan-
p.s : how i met ur mother? 

20 comments:

  1. oh i see..rajinnya anak lelaki mak ni!! ;)
    have a great work, zuan.

    ReplyDelete
  2. Yup, it is a very sad thing that ramadhan is about to end :(

    ReplyDelete
  3. xpe..pahala tlg org tu konpem2 xkan drop.. :D

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Saiazuan

    begitu la anak emak
    tolong keluarga

    Wassalam

    ReplyDelete
  5. salam. kjap je rmadhan singgah. bpe hari je lg. haishh~!

    ReplyDelete
  6. ermm kerepek isang? rajinnye.. nak rase sate mak kite x. hahha mak den nak benti wat kerepek pisang dah^^

    ReplyDelete
  7. ala... xnak blog walking da kejap..? ala rindu la entri baru... ahahaa~

    :) nk kerepek jugak boleh..?? posss!

    ReplyDelete
  8. aku pun start busy gak skang.. aduss :D

    ReplyDelete
  9. nak kerepek pisang!!! ehee

    ReplyDelete
  10. kerepek pisangg~~mau2,,huhu,

    yeah ,same with me ,da semakin sibuk ,,huk2,,selamat bersibuk yea,,:D

    ReplyDelete
  11. wah kerepek pisang..sedap tuu..huhuu

    ReplyDelete
  12. huhuhu..aku ske reason ko tu zuan..

    ReplyDelete
  13. rasanya semua org kot akan kurg masa blogging..huhu..

    *penat sopink ptg td..pheww

    ReplyDelete
  14. hmmm.dah nak habis dah pose.
    huhhuh.

    ReplyDelete
  15. cepat sgt rasanya masa berlalu. raya pun dh dekat.

    ReplyDelete
  16. kirim2 lah kerepek pisang sikit ye... macam sedap jer kan. =D

    ReplyDelete
  17. anak laki soleh bro ni :) hehe
    gud2 ..^^

    ReplyDelete
  18. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
    أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
    ”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
    firestartingautomobil.blogspot.com
    bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    tip tayar motorsikal pancit

    yuppp masa dulu lambat ajerr rasanya awal lagi puasa... tang nak akhir ni cepat pulak rasanya

    ReplyDelete
  19. kerrpek pisang tuuu..n my feveretttt

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...