Monday, 22 August 2011

> Hampir Hilang Rentak

HOlla Peeps,

Beberapa harini aku sangat dalam sleep mode (atau dalam bahasa komputer idle atau low power).. Maybe disebabkan kepenatan melanda diri sampai solat terawih tadi pun aku tak boleh kusyuk, sleepy je time solat tadi.. Ya Allah, kena banyak rehat ni, kalau brterusan macam ni aku risau tertidur time solat..

kau pun sleep mode jugak???

Disebabkan itu, entry aku jadi kelang-kabut, aku dah tak mampu ikut schedule yang biasa aku buat, entry baru setiap 12AM dan 12PM (2 entry satu hari) even entry ni pun aku main post je..

Rehat rehat rehat... aku perlu rehat...


-zuan-
p.s : aku terlalu risau pasal trafik aku sampai aku kurang peka akan kualiti entry aku...haha ada kualiti ke entry aku..?  

34 comments:

  1. take a rest yerr... :)

    ReplyDelete
  2. hey you!

    pegi rehat... nanti jd mcm I.
    demam mase bulan2 puasa ni, mmg letih.
    lagi2 cuaca tak menentu.

    REST REST REST!!!

    mmg kabut entry u.. sampai eja pun dah tak kesah kan??/

    kelang-kabut; salah ni!

    kelam-kabut; baru betul.

    p/s: tadi ber-shopping di Senawang. =D

    ReplyDelete
  3. x pe2..tke ur time..

    ReplyDelete
  4. haaaa..kau penat buat ape haa?? haha

    ReplyDelete
  5. rehat tu penting

    kesihatan segalanya

    *sbb tula aku raja tidur :p

    ReplyDelete
  6. Banyakkan minum air hehehehe

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum Saiazuan

    kita kejar lalilatulkadar....

    Wassalam

    ReplyDelete
  8. kita bukan robot. robot pun rosak kan.
    so, rehat2 la yea. =)

    ReplyDelete
  9. berselera sungguh aku tgok kucing tu tidoo haha

    ReplyDelete
  10. rehat zuan~~ ^_^ ( lme x komen cni,, ehhee )

    ReplyDelete
  11. ok rehat,rehat jgn xrehat..the rest of my life,mher zain..hehe :P

    ReplyDelete
  12. selamat berehat.. jgn tersengguk2 lg msa terawih.. :) posa da nak abs da ni..

    ReplyDelete
  13. haha, aku pon sama bro. dah hilang rentak.

    ReplyDelete
  14. rehat la cukup2 lepas tu baru update.

    p/s : memang aku sahur hot chocolate. hahaha

    ReplyDelete
  15. sbgai rakan blogger...zora sdia support blog ni...:P

    ReplyDelete
  16. take your time bro.. ;D

    ReplyDelete
  17. tumpang tye..bor da buang shoutmix ker>?asal lme xnmpk?

    ReplyDelete
  18. kesihatan tu pnting..dh sakit t lagi xbleh nk updet blog..
    syg ler bdn tu cikit..nk pkai lame tu..^_^

    ReplyDelete
  19. badan pun nak kena jaga..
    kalau tak sihat macam mana nak buat entry.. ;)

    ReplyDelete
  20. jangan macam tu zuannnnnn, rest kay :D

    ReplyDelete
  21. hamboihhh jgn banyak fikir sgt zuan ... jalankan hidup mcm bese ..rehat penting tau :)

    ReplyDelete
  22. rehat itu perlu bro! take care!

    ReplyDelete
  23. rehat2..nanti demam cam aku susah plak..next week raya dah!!

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...