Friday, 5 August 2011

> Aku Ada Sindrom

HOlla Peeps,

AKU ADA SINDROM!!! (Pasti ramai gadis-gadis seperti Lisa, Lyana, Scha, dan Nora Elena yang tergila-gilakan aku kat luar sana dah kecewa bila dengar apa yang aku cakap ni)
Tapi ya! Aku ada sindrom, sindrom ini sukar untuk diubati! Aku dah cari ubat kat farmasi tapi tak ada (ok aku tipu), Aku juga tanya wikihow, tapi masih menjadi why.. Sindrom aku, sindrom #LOL!!!!


"Allrite girls, i gurau jewwww~" (kan dah kena pelempang!!!)

Alright, alright Apa itu LOL?
  • Dalam slang internet yang biasa digunakan : Laughing (atau laugh) out loud
  • Selain itu ia juga boleh bermaksud : Lots of laughs (tapi jarang digunakan)
  • Dan menjadi kegemaran penulis surat bunga-bunga : Lots of love

Bagus semua dah tau!!! Tepuk tangan dekat diri sendiri (Bajet semua orang tak tau~OK, berlagak pulak, kalau semua dah tau, ada kuiz untuk korang!!! Macam mana sebutan #LOL???


LOL tak tau??? Ha Ha Ha~ caranya LOLs (lidah tu kasi keluar~ ) hehe ;p


OK dah abis mengarut~


-zuan-
p.s : serius tekak aku kering, plus ada ulser mulut.. dugaan bulan puasa..

 

34 comments:

  1. LOL..hahaha.
    LMFAO ape plak?,,hehehh

    ReplyDelete
  2. ak klu ckp LOL mksudnya toLOL,.heheheh

    ReplyDelete
  3. @syazwan haha tu lucah bai

    ReplyDelete
  4. nak comment tang ulser je.
    haha. same ! (T.T)

    ReplyDelete
  5. ahahhaha..ingt ade sndrom btol td :P ulser? sktnyee..sabo ehhh...

    ReplyDelete
  6. letak garam kt ulser tu taw :">

    ReplyDelete
  7. LOL dan Lorh lain yek? haha

    ReplyDelete
  8. anis mase puase 1st ritoh mulut anis pecah..ulser ke toh..tapi sakit ar bile na makan..

    ReplyDelete
  9. lololololololololol...huhu...=)

    ReplyDelete
  10. x pernah nak tahu sebut LOL tu camne..

    p/s:minum air byk2 time sahur..

    ReplyDelete
  11. Ahahahaha, LOL XD

    *lots of love? wasehhhh*

    ReplyDelete
  12. minum air banyak2...
    buka posa makan aiskrim..
    mesti cepat sembuh ulser tu

    ReplyDelete
  13. hahahahahah! *gelak guling-guling #LOL *tiru lagi

    ReplyDelete
  14. huhu masih brpuasa :D

    ReplyDelete
  15. tu lah pasal kan . #LOL jugak ;p

    ReplyDelete
  16. lol..hehe #ROTFL
    ak baru baik ulser..jangkit kat ko plak kot..

    ReplyDelete
  17. gile..hahahaha...
    betul ke lisa bagai kecewa
    kalau cakap macam gituuu..
    aku pun nak jugakk lahhhh
    hahahahahaa

    ReplyDelete
  18. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
    أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
    ”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
    firestartingautomobil.blogspot.com
    bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    diy buat servis kereta

    ramai yerrr yang minat tergila kat ko walau ko dapat ulser .... uihhhh hebat lahhh ko ni.... wanita idaman lelaki

    ReplyDelete
  19. ulser dlm bulan pose..mmg mnyakikan..hurmm haha mmg byk pon defini LOL tu...penin

    ReplyDelete
  20. i follow u just to get cool widget!! :S

    ReplyDelete
  21. AFK.......patut la zuan duk LOL LOL je lam pesbuk,kehkehkeh :P

    ReplyDelete
  22. bukan u sorang jer ada sindrom ni. kawan i memang dah lama ada sindrom ni. gila betul... =D

    ReplyDelete
  23. i often use laugh out loud... :D

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...