Saturday, 13 August 2011

> Hari AKU dan MEREKA

HOlla Peeps,

Berdasarkan sumber dari wiki harini 13 Ogos adalah
HARI KIDAL SEDUNIA!!!


selain dari aku, blogger seperti arisha dan Nur Hidayah juga adalah kidal..
anda?


update:
blogger deqnoor , Diana @ bilakukatacinta , anismelon , antalogimawarmerah , penaberkala
, ajiem juga kidal (",)



-zuan-
p.s : macam lambat je aku post pasal ni..haha 

26 comments:

  1. u kidal ke? i pun kidal tp haritu u main golf kanan kan? hmm... xkisah lah..

    SELAMAT HARI KIDAL AWAK! ^_^

    ReplyDelete
  2. i kidal, but can play righthand.. slalu praktikkan tips senaman otak yg i share tu.. huhu

    ReplyDelete
  3. arisha agak ketinggalan..sbb apa? sbb arisha tak tahu arinih hari kidal sedunia..dpt tahu pun sbb ramai bloggers buat entry and status ttg hari kidal tu ;) kuakuakua.
    apa kelebihan kidal ya??

    ReplyDelete
  4. @arisha

    orng kidal ni unik!!! :D
    mostly orng pandai2 adalah kidal

    ReplyDelete
  5. aku tak kidal.
    man kidal kidal :).
    hehehe

    ReplyDelete
  6. aku x kidal~ sapa g yg x kidal ek?/ ehehe ^_^

    ReplyDelete
  7. Right handed T^T

    *mencikkkk!*

    ReplyDelete
  8. oh..kat oversea,ari yg pelik2 mcm nih mesti ada

    ReplyDelete
  9. hehe. kidal itu unik. kita boleh guna kedua2 tangan dengan baik,plus sambil suap makanan,boleh buat kerja lain mcam menulis,belek majalah.hehe

    ReplyDelete
  10. malangnye sy xkidal -_-

    ReplyDelete
  11. kalau tangan kiri kita panggil kidal kalau tangan kanan pula panggil apa ....

    ReplyDelete
  12. kamu kidal upanya.. tp ok la.. can use two hand.. begus untuk perkembangan otak..

    ReplyDelete
  13. sy kidal...tp biase2 aje....takde yg istimewa

    ReplyDelete
  14. orang kata,orang tangan kidak nie kreatif..betul ke???
    hehe..saya tangan kanan :)

    ReplyDelete
  15. rmi ckp orng kidal ni kreative.. ok sok zuan buat special entry psl orng kidal :D

    ReplyDelete
  16. jangan lupa, I pun kidal,haha

    selamat hari kidal sedunia ye :)

    ReplyDelete
  17. jeles tengok orang kidal....aku banyak kali try tulis pakai tangan kiri tapi buruk gila tulisan T_T

    ReplyDelete
  18. ade jugak ye hari kidal sedunia...baru tau...

    btw zora tak kidal pon..:)

    ReplyDelete
  19. kau kidal ke bro ? hehe

    aku tak .. huhu

    ReplyDelete
  20. anis kidal..weee..ptt le wish kat anis semalam..adeh..selamat hari kidal jugak..

    ReplyDelete
  21. HAPPY BELATED KIDAL DAY! :)

    ReplyDelete
  22. adik meaw dengan apak meaw kidallll :D

    tapi aku suka tengok orang laki kidal,comel cane tatau,haha

    ReplyDelete
  23. siot.. aku ko x igt kn..xpe2.. hehe

    ReplyDelete
  24. selamat hari kidalll.saye x kidal..tp suke jugak nk wish hehe

    ReplyDelete
  25. i'm left handed... best bila makan western food. laju jerr... org lain penat tukar2 tangan. =D

    tapi, susah kot. cooking utensils mostly for right handed.

    p/s: paksa diri guna tangan kanan...

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...