Sunday, 18 December 2011

> Minggu Dugaan

HOlla Peeps,


Kita takkan sentiasa berada dalam kedaan senang, 
dan setiap gambar yang diambil takkan sentiasa cantik,


Semuanya bermula dengan ketiadaan internet,
aku mula kurang blogwalking,
dan semangat blogging tak seperti dulu,
 bila TM mengatakan bill aku mencecah RM1k!
trafik mula slow,
idea datang dan pergi,

tapi tak berakhir dengan itu,
projek e-commerce pula datang,
dengan research mengenai green house yang memerlukan 2000 patah perkataan,
test nihongo,
presentation network,

dan,
bermula isnin ni ada 5 test menanti aku dalam satu minggu 
dan 2 projek yang perlu di submit bersama report dalam minggu yang sama..

oh dugaan-Nya...
hadapi dengan senyuman... (",)


-zuan-
p.s : Alhamdulillah ada beberapa entry aku sudah schedule updatekan seperti tech thursday, so aku tak perlu risau sangat mengenai blog ini sepanjang aku busy dengan life sebagai seorang pelajar  

57 comments:

  1. pehhh mmg bizi sgt tu bro..
    hahaha
    apa2 hal, gudluck! ^^
    hadapi dgn snyuman.. hehe

    ReplyDelete
  2. bil TM rm1k ?
    awat mahal sangat...

    ReplyDelete
  3. xpe.. kami faham.. apapun gudluck on ur exam.. :)

    ReplyDelete
  4. cool.. hadapi dengan tenang... good luck

    ReplyDelete
  5. 5 test?? smelah, nned to struggle, good luck! =)

    ReplyDelete
  6. takper bro, utamakan yang penting dulu. kang kalau gagal kehidupan sebenar ni, kehidupan maya pun takkan wujud lagi.

    so? pulun test tu dulu.
    gambatte ye

    ReplyDelete
  7. kuatkan semangat! pasti boleh!~ =)

    ReplyDelete
  8. sungguh aku rindu time2 test dan report nak anta berderet2 sampai tahap gaduh2 dengan group members sebab sume emo dah time2 macam tu.

    gudluck k. dah nak final exam kn?

    ReplyDelete
  9. Dugaan bro.. Takper2.. Esok lusa ko keluar jadi orang yang berjaya dalam bidang akademik... Insyaallah.. All the best!

    ReplyDelete
  10. sabor jek lah kan..dugaannn... InsyaAllah akan dipermudahkan segalanya.. usaha, doa n tawakal..=)

    ReplyDelete
  11. gambar terlampung tak jd tuh

    muahahah

    wish u luck! :P

    ReplyDelete
  12. kejayaan tak datang bergolek . good luck dude :)

    ReplyDelete
  13. tak apa. usaha dulu utk pelajaran demi masa depan ya. good luck :)

    ReplyDelete
  14. cool la der.....
    xsenang nak jadi senang, xsusah nak jadi susah.....
    so, keep it up......
    gudluck gak la.....
    :)

    ReplyDelete
  15. ala Zuan...boleh punya!

    kau selalu menulis blog, that is like a practice kan? mulakan sekarang....mesti siap punya....

    ReplyDelete
  16. gud luck zuan. sokay bila dh free nty balik ke blog balik ok? :) chaiyok!

    ReplyDelete
  17. Utamakan apa yg perlu wp ko rindu giler blogging, ada lg yh lbh ptg dpn mata yg ko plu kjar

    ReplyDelete
  18. lecturer semua pakat berebut nak bagi test.Sampai 5 pulak tu.Takpelah zuan saya faham.Btw good luck utk test and presentation tau.Dah penat study tu boleh la carik time nak rehat sekejap.hee =)

    ReplyDelete
  19. bek bro utamakan yg penting lu cm syabab exam sblum ni tepakse tinggalkn dunia maya jap..hehe..xper2 bro xde tp blog ni kan sentiase ade..leh usha2 gk..hehe... eneway hopefully everythin would turn out well okeyh jgn gara2 blog ni abeh keje xdpt nk siapkn n gud luck for the test bro...:)

    ReplyDelete
  20. dont stress. gudluck untuk semua test, assignment tu. :]

    ReplyDelete
  21. Salam...

    aik..nampak lain blog nih..

    sambil-sambil blogwalking, jom singgah skejap kat sini...

    http://bloggeralif.blogspot.com/2011/12/tanya-pendapat-sweet-couple.html

    ReplyDelete
  22. kalo x bizi bukan student namanya (mcm nada iklan tongkat ali)...semoga sukses sume keje yg ko buat bro..

    ReplyDelete
  23. dugaan mengajar kita lebih baik...gudluck zuan..:)
    hadapi dengan kesungguhan ye...hahah

    ReplyDelete
  24. chaiyok2..jgn mudah berputus asa :)

    ReplyDelete
  25. ini memmang betul-betul busy...!
    Good luck and all the best ye..!
    (^___^)

    ReplyDelete
  26. xpe..keje2 2 lg penting kan ^_^

    ReplyDelete
  27. weee
    sebb itu kita manusia
    sebb kita mmpu hadapinya :)



    wee
    zuaannn
    baru mai sini
    maaf lambt masuk nooo
    tenet kg sgt la emmm...

    ReplyDelete
  28. all the best zuan...:D
    hadapai semua tu dengan senyuman..hee~

    ReplyDelete
  29. mak aihh, bil TM RM1k!??
    Haiyoyo, parah parah.

    Btw, banyak-banyakkan doa agar semua kerja dipermudahkan oleh Allah, amin :')

    ReplyDelete
  30. dugaan itu sebahagian dari hidup :D

    ReplyDelete
  31. mahalnyaa bil korang..waah!

    ReplyDelete
  32. takpe go trough slow2..selamat kay

    ReplyDelete
  33. takpe go trough slow2..selamat kay

    ReplyDelete
  34. gudluck menghadapinya!! go go gampate!! :)

    ReplyDelete
  35. tag u dlm segmen.. :)

    http://hanisjoe.blogspot.com/2011/12/jom-join-blogwalking-2012-by-jiwarosak.html

    ReplyDelete
  36. peh dasatnye..kuatkan semangat k ;)

    ReplyDelete
  37. sempat lagi ek!

    gud luckkkkkkk!:D

    ReplyDelete
  38. selamat berjuang!! meh sini nak buatkan report. bosan takda kerja nih. hehe.

    ReplyDelete
  39. bil zuan rm1k. pelik tho.bukan TM murah ke. ke dia dah tipu. charge benda yg bukan2.

    ReplyDelete
  40. huhu..agak la bil TM da sampai satu K..hahaha..hidup sebagai seorang pelajar..memang camtu

    ReplyDelete
  41. ladang tebu chuping..hehe busynye ko

    ReplyDelete
  42. Assalamualaikum Saiazuan

    moga dipermudahkan segala urusan

    Wassalam

    ReplyDelete
  43. dahulukan yang mana utk masa depan.
    yg lain bole kejar kemudian.

    ReplyDelete
  44. gudluck ^^ blog? alah nnt2 pun buley jgk ^^

    ReplyDelete
  45. tul tuh..guwa pun sama.berlambak keje

    ReplyDelete
  46. sama tang bab beberapa hari dah takdak internet. hilang sikit semangat.

    ReplyDelete
  47. jawap test2 tuh molek2 ye?
    all the best.
    :)

    ReplyDelete
  48. jawap test2 tuh molek2 ye?
    all the best.
    :)

    ReplyDelete
  49. cuti sem nanti bw sampai lebam mata yea :)

    ReplyDelete
  50. seriously.

    me too.

    takde mood nk blogwalking.

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...