Saturday, 3 December 2011

> Hari Terakhir Karnival

HOlla Peeps,


Sapa kata jaga booth tak penat, tambah tambahan melayan si gadis-gadis comel (ayat lelaki solo) dan jejaka bajet macho tampan tapi si gadis comel juga la yang membuatkan penat aku hilang (pervert!!!), arigatou~ 

duduk menuggu pelanggan


Harini hari last aku kena jaga booth (sempat lagi update blog) dan sure last day ni, sale dia kena make sure sampai target, berapa target? sure la RM10k!!! haha kidding, dengan menjual aksesori komputer, agak sukar untuk sampai target macam tu.. 

Alrite peeps, just nak update pasal progress aku jaga booth karnival ict je.. So pada yang ada area kedah or  perlis, mai la UiTM Arau dan hit booth BITS, beli barang komputer dekat booth aku, special price punya.. #LOL so aku tinggalkan korang dengan lagu masyuk dari Project Pistol, Wanita Seluruh Dunia.. Enjoy your weekend (",)



Wahai wanita..
Wanita yang berada di seluruh dunia
Tak kira bangsa, umur atau rupa
Oh..asalkan kau wanita..
Kau buat ku gila..
Bila kau menggoda
Bila kau mengada-ngada
Oh..lirikan mata senyuman manisnya
Oh..kau buat aku tergoda..
Wanita seluruh dunia ku ingin kau tahu
Yang aku cinta kamu semua wahai permaisuriku
Dan walaupun ku tak mampu membahagikan diriku
Kepada wanita seluruh dunia
Lagu ini lagu cinta untuk kamu semua
Untuk kamu semua..

Wahai wanita..
Adakah kau mengerti apa yang aku kata
Kamu semua adalah inspirasiku bila ku berkarya
Ku tuliskan lagu hanyalah untukmu
Untuk buat hari kau ceria
Dan aku tak kisah mana kau berada
Ku ingin kau dengar ku berkata..


-zuan-
p.s : harap harini tak demam la, semalam balik rumah je trus aku tidur sebab penat sangat plus suhu badan pun dah naik waktu tu.. 

46 comments:

  1. Kalau kasik free tak pe lah jugak . ehehehehe ^_^

    ReplyDelete
  2. wahhhh zuan jaga booth ICT..
    jauh la pulak nak pegi..hehe
    ehem2 amboiii gadis comel eh??
    jage mata k;)




    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  3. dasyat lirik lagu ni hehe

    anyway wow what a great thing u did :)

    ReplyDelete
  4. ada diskaun ka?kehkeh

    ReplyDelete
  5. nak buat lagu lelaki seluruh dunia pulak la. haha.

    ReplyDelete
  6. diskaun ad zuan ?
    HAHA!
    tak dpt dtg.
    weekend yg bz dengan kelas.
    presentation today, wish me luck !

    ReplyDelete
  7. ramai sangat aweks yang singgah sampai tak terjual barang2 kat booth tu..heheheeee

    kalau dekat dah pasti pergi....

    ReplyDelete
  8. eh...lirik tu power laaa...huhuuu...

    wanita tu khas untuk aweks ey?? hahahaa...wanita yang terbaik adalah ibu kita ;p

    ReplyDelete
  9. eeeeek....take care of yourself zuzu! Ganbatte! hahhahaaa

    ReplyDelete
  10. Ada yang berkenan ker dengan awek2 tu? haha..

    ReplyDelete
  11. jaga booth memang penat.
    pasal nk jaga customer nyer celoteh. yg nk mintak kurang. yg mintak lebih. hehe

    ReplyDelete
  12. lagu tu mmg feveret lama dah..suara dan muziknya kool...

    ReplyDelete
  13. habis karnival ni rehat pulak ye...

    ReplyDelete
  14. kasi diskaun baik punye la... 90% ka? hahah

    ReplyDelete
  15. bro datang bagi discount baik yea...perempuan mesti kembang hidung dengar lagu ni..yea sangat best,p

    ReplyDelete
  16. hari itu pun ada jgk pergi karnival ict ni , tp kat uitm s.alam , sekolah bwk pergi sana . hee ,

    ReplyDelete
  17. jappp..
    best lah lagu tu..
    i liokkeeee! ;p

    ReplyDelete
  18. amondo sampai ke arau...zaman utara dh berlalu...huhu

    ReplyDelete
  19. kalau dekat da lama aq pergi...hee~

    ReplyDelete
  20. hihi, have a happy day for tomorrow! the song's quite best and so with the lyric..

    ReplyDelete
  21. jgnlah demam..puhh!!

    hehee.. fm dah baca2 nih,, so mudah-mudahan syaz1 x demam ye..

    =}

    ReplyDelete
  22. uitm shah alam xde ke~~~~~ hehe

    ReplyDelete
  23. curlastt
    byk mana pow ituew namanyer rezeki bukan...if dekat boley terjah :D

    ReplyDelete
  24. melayan customer gadis gadis comel??
    lagu dengan lirik punn macam kena je.
    ada yang berkenan lahh tuu. haha

    ReplyDelete
  25. dh try dgr kat youtube td waktu zuan post lagu ni d fb:) wanita oh wanita..hiksss

    ReplyDelete
  26. jual2 kat mushroom ye? hehe. slalu ada orang wat event kat situ kan ujung2 minggu. mlm2 sume. :))

    ReplyDelete
  27. wah....kalau Zuan jual mesti laku.... Jejaka Bond lah katakan hehehehe

    ReplyDelete
  28. hohoho~ suka lagu tu sbb lirik dia merujuk kpd semua wanita. haha~

    ReplyDelete
  29. best jaga sampai nyanyi...sambil menyelam minum air..:)

    ReplyDelete
  30. jauh pula hehe..memang penat kalau bab nak tarik pelanggan suruh beli barang kita...

    ReplyDelete
  31. kalo dekat mai dah.. boleh mintak diskaun kat zuan 100%..err. hehe

    ReplyDelete
  32. lu pon stdu uitm arau.
    same dgn ex gua la.

    ReplyDelete
  33. jauhnyer nak g sana..huhuhu selamat menjaga booth ya!!

    meh lepak sini: Selipar_toilet!

    ReplyDelete
  34. ciannye..take rest k..pas uh bwu a berblogging..

    ReplyDelete
  35. zuan jadi tarikan kt booth tu ke? hahaha

    ReplyDelete
  36. heee

    ahh msti penat gilerrr.

    ReplyDelete
  37. awek awek comel toh beli tak barang barang yg dijual..weee..

    pernah alami..penat oooo..layan kerenah org..

    ReplyDelete
  38. hehe..mst bestkn karnival nih..

    ReplyDelete
  39. walaweh. kalau sume customer ko gadis comel mesti tak penat punya kan. kalau yuyu dtg la cemana. penat tak. hahahahaha.

    ReplyDelete
  40. ambOiii gatal!..(jelesnyerr)..hahaha

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...