Monday, 23 January 2012

> Headache dan Injured

HOlla Peeps,

Selepas musim hujan dan aktiviti mendapatkan beberapa orang pemain untuk pertandingan futsal pada 28/1 ini, aku demam dan mempunyai cedera ringan pada tangan dan kaki.. So memerlukan beberapa hari untuk memastikan tangan dan kaki aku pulih supaya aku boleh sertai pertandingan pada 28 ini. Dan pada 29 pula pertemuan dengan blogger  madammondoq dan beberapa orang blogger hebat di Kota Damansara.


-zuan-
p.s : baru seminggu cuti dah terpaksa berehat disebabkan injured di tengah tangan dan kaki 

65 comments:

  1. semoga kamu dapat join competition tu and good luck.
    semoga cepat sembuh . amin :))

    ReplyDelete
  2. Dear Zuan,

    Alahai... Baru balik dah injured? Apa cerita ni bro??? =)

    Get well soon. I dtg melawat boleh? Tak jauh mane pun... Bak mai alamat naaa... =)

    Anyway, enjoy you holidays!

    ReplyDelete
  3. tentu x cukup warm up atau terlalu excited nak main,... tapi apa2 pun semoga sembuh cepat dan dapat main..

    salam perkenalan drpd akak...folow sini

    ReplyDelete
  4. plez be careful lain kali..:D

    ReplyDelete
  5. get well soon zuan. macam mana boleh injured nih...jaga diri ok.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Saiazuan

    moga cepat sembuh dan beroleh kejayaan


    ps:hadis2 tu saya cari kan google ajer

    ReplyDelete
  7. loh? kok bisa? may you will be recovered soon. minum banyak air putih jika ingin keadaan membaik sentiasa! :) enjoy the day of holiday well...

    ReplyDelete
  8. semoga cepat sembuh beb,banyakkan rehat ye.

    ReplyDelete
  9. ramai org doakan cepat sembuh ni. heee, semoga cepat sembuh juga. :)

    ReplyDelete
  10. zuannnn!sory onie dah lama tak ke sini...baru dapat blogwalking,huhu....get well soon ye zuan,banyakkan berehat tau :)

    ReplyDelete
  11. waduh waduh! bagaimana mungkin bisa cedera ahhahaha..

    weyh untung kat sana asyik jumpa bloggerr.. tp sy mmg menunggu saat korang buat mini gathering nanti..(walaupun sy x g)

    ReplyDelete
  12. Bawak berurut jer bro.. Nway, take care...

    ReplyDelete
  13. wah ade gathering kt k.damansara ? mcm best je hehe

    ReplyDelete
  14. semoga cepat sembuh bro...
    tapi aq kener ulser doe..

    ReplyDelete
  15. get well soon. Goodluck! :)

    ReplyDelete
  16. sgt bz tu..hehe..semoga cpt sembuh :)

    ReplyDelete
  17. ada apa time tuu??? nak juga...

    ReplyDelete
  18. semoga cepat sembuh zuan..:D

    ReplyDelete
  19. g la urut kat mana2 bro....
    takde hal la..nnt sihat la tu

    ReplyDelete
  20. hai, get well soon :)
    Saiazuan : haha colour ni nk naikkan seri je :p rase sama cuma gerai kami punya popcorn rse lemak2 manis sikit..hehe :p turun jb kalau nk rase, order online pon bleh, hehe :)

    ReplyDelete
  21. semoga cepat sembuh ya..
    semoga dpt joint futsal nnti..tapi kalau tak sihat tak payahlah joint..pentingkan kesihatan diri dulu ye...=)

    ReplyDelete
  22. sepak bola ke sepak tiang gol?? heheheeee


    rehat secukupnya ok!

    ReplyDelete
  23. injured??? subhanallah...
    get well soon zuan ;)






    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  24. semoga cepat pulih... dan akan bertanding untuk menjuarai pertandingan futsal :)

    p/s : nie mesti sbb struggles sgt buat latihan nie..
    btw , penulis blog ini masih terlalu muda untk pk pasal perkahwinan :)

    ReplyDelete
  25. rehat bebetul ya.jaga diri~

    ReplyDelete
  26. futsal ke bergaduh ni.hehe

    ReplyDelete
  27. gudluck dan semoga cepat sembuh XD

    ReplyDelete
  28. semoga cpt sihat dan cpt sembuh ya zuan. rajin2 mkn ubat dan buh ubat kat injured tu.. :)

    ReplyDelete
  29. rehat2kan diri yaa... nanti kalau dah pulih boleh la berentap kembali... nanti kita frindly match futsal ye

    ReplyDelete
  30. Ala... kesiannya.... terseliuh plak...boleh ke nak pegi gathering ni? heheheheheh

    ReplyDelete
  31. rest laa..kesihatan dri lebey pntg ^_^

    ReplyDelete
  32. tsk tsk tsk.take care of ur health.

    pertandingan ke. kat mana? mana tau kot kot terlalu ke. bole aku bawak pasukan sorak tuk ko.

    ReplyDelete
  33. Semoga cepat sembuh...!! :)

    ReplyDelete
  34. semoga lu cepat sembuh & menang game tu. chaiyok2.

    ReplyDelete
  35. wah, ini sudah jadi macam pemain perfersional..:D

    ReplyDelete
  36. jgn lupa mkn ubat dan buat apa yg patut.. gud luck^^

    wa.. best la dpt gath^^

    ReplyDelete
  37. rehat cukup2 bro..

    #nak join skali,tak pernah jumpa blogger hebat2 ni..hehee

    ReplyDelete
  38. tak sihat lagi budak ni. patut la senyap kat twitter. makan ubat. minum air byk2

    ReplyDelete
  39. jum main futsal hehe
    ok take care :P

    ReplyDelete
  40. la.. semoga cepat sembuh k!! kalau tak rugi u tak dpt jumpa i.. ahaks...

    ReplyDelete
  41. semoga cepat sembuh k ;)

    ReplyDelete
  42. moga cepat sembuh dan dapat join game pada tarikh tersebut.

    ReplyDelete
  43. Semoga cepat kembali cergas bro..

    ReplyDelete
  44. biasa la tu ...malang mana ada bau...:)

    ReplyDelete
  45. Get well soon.. Sbb tu lah tak ske men futsal ni.. I prefer congkak.. Huahua~

    ReplyDelete
  46. saya nak main boleh? ehehehehe

    ReplyDelete
  47. semoga cepat sembuh ye =)

    >> bestnye , dapat jumpa blogger hebat ler XD

    ReplyDelete
  48. Semoga cepat sembuh. Eh siap nak gathering. Fuhhh.. Goodluck! Huhu

    ReplyDelete
  49. get well soon yea.. see u then!!

    ReplyDelete
  50. dah sembuh ke.?



    http://ch000tz.blogspot.com/2012/01/move-it-move-it.html

    ReplyDelete
  51. siannye..cepat2 la fully recovered..

    ReplyDelete
  52. alamak, macam mana boleh injured ni?

    cepat cepat sembuh zuan! :)

    ReplyDelete
  53. eh tangan injured tak boleh type entri! kena rest! haha.

    ReplyDelete
  54. get well soon zuan ;) buat rehab okeyyyy. jangan maen ftsal if ur condition not so well.trust me ur pain get worse if u dun do dat.aply ice soon after u injured.and elevate above heart's level to avoid swelling ;) im a first aider.

    ReplyDelete
  55. dah sihat?hee..nt xleh g gathering plak..ngeee

    ReplyDelete
  56. get well soon...chaiyok2 tournament nanti erk..

    ReplyDelete
  57. sekarang da ok ke??????

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...