Thursday, 19 January 2012

> #MalasNakTulisEntry

HOlla Peeps,



Disebabkan aceee aku masih kat pusat servis dan speed broadband aku dah menjadi slow (disebabkan habis quota) aku #MalasNakTulisEntry!!! Haha mood nak menulis belum sampai lagi selagi aku tak dapat call dari servis centre yang aceee aku dah kembali normal.. So untuk beberapa hari mungkin aku akan menulis entry pendek di Saiazuan Blog Facebook Page sahaja, so no update la kat blog ni untuk beberapa hari #LOL!

Happy Blogging (",)




-zuan-
p.s : dah lama tak uji stamina badan aku, so tadi test joging, dapat 4 round jog 4 round jalan hahaha 

39 comments:

  1. Joging mmg baik untuk kesihatan.. :D

    ReplyDelete
  2. 4 round jog.. ? -.-''

    banyak dah la tu.. rindu aku dgn zaman aku boleh jog 10 round gitu jaa..

    adeiii... sekarang.. jog 2 round dah pancit.. adess -.-''

    ReplyDelete
  3. petang tadi baru lepas jogging satu uitm,semput den,haha

    ReplyDelete
  4. dah lama tak singgah sini ! seriously . tapi bila singgah , tuan blog mls pulak . heeee :))

    ReplyDelete
  5. 4 round? ok apa... :)

    ReplyDelete
  6. 4round? kaklimah jog xsmpai stagh round p0n dh semput =_=

    ReplyDelete
  7. sian..smoga cpt2 mende tu baik hehe..yg entry saya tu saya x free hair.tu cara buat rambut time duduk dlm umah je.video tu saya amik dari youtube n gambar dari google.bukan saya yang tayang2 rambut tu =)

    ReplyDelete
  8. still will be waiting for ur amazing entry :)

    ReplyDelete
  9. 1 round bape ratus meter

    kalo setakat 100m,xcukup powerlagi tu

    keh3

    ReplyDelete
  10. sy pon dah beberapa hr xupdate...baru hbs exam nie...pasni bleh la update...hehehe...kte tkr shift yer zuan =D

    ReplyDelete
  11. wahh bestnya, aisyah dh lama betul tak jogging ni. haishh

    ReplyDelete
  12. aku pulak dua minit jog,2 jam jalan.hah cemana tu?

    ReplyDelete
  13. mls update jugak ! :D
    tggu ad mood, oke ?
    br abis exam ni.

    jog itu baik utk kshtn :D

    ReplyDelete
  14. rasa mcm tgh rajin nk tulis entri. kehkeh

    ReplyDelete
  15. cepat lajukan internet anda...nak komen ni..hahha..:)

    ReplyDelete
  16. ku menanti entri seterusnya. ewah! haha.

    ReplyDelete
  17. huhuhu CK slalu nye 2 round da semput =.='

    ReplyDelete
  18. mahkamah seremban 2? tempat sepatutnya aku praktikal

    ReplyDelete
  19. sesekali malas nak hapdet tu memang ada.
    pocket laaaagi selalu :D

    ReplyDelete
  20. 4 round tu baper ratus meter?hehehe

    ReplyDelete
  21. hey zuan:) tak de mood nak tulis ea? untungla yg kita ni tak de peluang nak online pn.haha

    ReplyDelete
  22. dah add da... but jgn kasi tau org...syabb segan...hik3...

    ReplyDelete
  23. hehe, semenjak cuti sem ni...aku pon malas nk update...mostly sbb x byk cerita hehehehe

    ReplyDelete
  24. ecece wahhhh jogging tu!
    dah dpt sixpad nti nk nengok! hehe =P





    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  25. x sempat nak tulis entry..huhu~

    ReplyDelete
  26. Aku tau nape ko lama x update nanti hahaha smlm jumpa hanie, dia cite ko nak cpatkan tarikh. Kitaorg ok je. Bsok nak?haha

    ReplyDelete
  27. hahha..dah lama tak blogwalking kat sini..mood blogging dah kelaut sejak dua tiga menjak nie... :)

    btw jog 4 round tue ok yer...myra dah lama tak jogging..mau semput kalau jogging.... :)

    ReplyDelete
  28. lama tak jogging....ntah lepas tidak 1 round ni? ehehe



    *hai saiazuan...lama tak kesini :)

    ReplyDelete
  29. kalau internet lambat memang lah rasa macam malas. serious. namee pun skang asyik malas je. tak tahu lah kenapa.

    ReplyDelete
  30. and same goes to me. a bit lazy lately to keep writing something on blog. huhuyyy. mood tidak menentu barangkali.

    ReplyDelete
  31. klau tiap2 hari buat 8 round...tambah fit la

    ReplyDelete
  32. hei bila nak start active menaip di blog semula nie..?

    ReplyDelete
  33. round kereta ker?? heheheee...:)

    ReplyDelete
  34. hahaha..ok la tu 4 round aku satu round dah carik air macam baru kuar dari gurun sahara. fuh fuh...

    ReplyDelete
  35. teringin nak jogging macam dolu2 tapi kena tunggu paling cepat lepas raya.. hehehe..

    ReplyDelete
  36. 4 round??

    okayy sangat dah tuu ^_^

    ReplyDelete
  37. xmo malas2...hehehe

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...