Sunday, 29 January 2012

> Aku Hanya HAHAHA

HOlla Peeps,

 "Foot Soul? Styleee~"


Itu dalam hati aku waktu diberitahu nama team futsal aku..

"Hmm jangan nama je power, main hampeh sudah~ #LOL"

First time main tournament dengan diorang, sebelum ni diorang ada join tournament tanpa aku, dan aku ada join gak tournament tanpa diorang.. So ni memang 1st time join up dengan diorng selepas hampir setiap hujung minggu main futsal sama-sama (lebih 5 tahun buat aktiviti macam ni). Harapan aku tak tinggi, cuma nak menang setiap game 3-0 je (bunyi macam senang) tapi hakikatnya bila di dalam court, lain ceritanya..

Aku tak nervous, cuma belum cukup bagus untuk bermain dengan diorang. Banyak silap aku, dan aku terlalu slow membaca perlawanan.. Banyak lagi perlu aku pelajari.. So next time beware of me, because "you have no idea of what i am capable of"..

So, bila aku gelak je, means.... KITORANG kalah la tournament tu... Rasanya team terawal kluar? #LOL

menunggu giliran untuk bermain

Well memang kalah adad perlawanan, aku dah selalu sangat MENANG (nak sedapkan hati) so kali ni bagi orang lain menang la pulak.. #LOL HAPPY WEEKEND PEEPS


-zuan-
p.s : esok (ahad) berjumpa dengan blogger hebat, MADAMMONDOQ, so siapa-siapa ada kat area damansara, roger-roger la aku kalau nak jumpa (",)

43 comments:

  1. nama team style giler la...hee~

    #menang kalah tu biasa la kan...janji have fun kan...:D

    ReplyDelete
  2. smgt sy bca...igt menang..heheee :D

    xpa, laen kali mesti bole pnya!

    p/s : sy kaki bngku..haha

    ReplyDelete
  3. roger ah bolat.. nk jumpa! haha..

    lelaki dan bola =) guuddd.. bersukannn !

    ReplyDelete
  4. Aku rasa ko nyer expectation tinggi. sok jumpe blogger pemes tu.Next jgn wat wat lupe lak.hhuuu

    Kalau kalah still gelak gelak itu cool. Hahaha

    ReplyDelete
  5. nk ikot!!!
    tp i kt klntn hohoho

    ReplyDelete
  6. name best! dah lame xfutsal, dulu name team piring terbang heheh

    ReplyDelete
  7. kim salam kt blogger hebat tu

    ReplyDelete
  8. nama dah best dah,hehe,
    xde rezeki nak menang la tu,hehe :)

    ReplyDelete
  9. eheheh kalah pon takpe.janji seronok!

    ReplyDelete
  10. fout soul :D wah wah wah. nama itu sgt catchy la!

    ReplyDelete
  11. heheh,
    tak per. pocket tak penah menang aper pung yg pocket masuk :D

    sekali tu menang,
    tp diorang kata memang sengaja bagi menang pasal tuan rumah.
    oh patutkah?

    ReplyDelete
  12. dah tak jalan dah... huhu! kem salam.!

    ReplyDelete
  13. dah tak jalan dah... huhu! kem salam.!

    ReplyDelete
  14. Foot! Tringat lak reaksi ko kat fon time aku kol td haha

    ReplyDelete
  15. hehee..adat permainan en.zuan..spelling error detected heheee ^_^

    ReplyDelete
  16. ehehe...bgs,jgn kaki bangku sudah

    ReplyDelete
  17. Failure is the key toward success.Ni ayat paling boleh buat Zuan sedap hatikan.hehe

    ReplyDelete
  18. hahaha. gelak skli :D takpe nama dh style lain kali main style jgk la yer.hihi

    ReplyDelete
  19. aku dah lama tak main futsal.
    tak pernah masuk tournament.
    team aku pun dah tak ada sekarang.
    huhuhuh.
    lama tak singgah blog kau.

    ReplyDelete
  20. aku dah lama tak main futsal.
    tak pernah masuk tournament.
    team aku pun dah tak ada sekarang.
    huhuhuh.
    lama tak singgah blog kau.

    ReplyDelete
  21. menang kalah adat la. yg penting kite seronok n enjoy the games & buat yg terbaik tuk pasukan kite....chewahhh

    ReplyDelete
  22. Hahahahaha
    # gelak nak sedapkan hati #
    Anyway nama team tiada galang ganti.

    ReplyDelete
  23. Kalah sekali bukan kalah selamanya, eceh! hehe. Takpe, the most important part, you had fun! :D

    ReplyDelete
  24. femeslah sgt.. takdenya lah zuan.. stil budak baru baljo.. huhu..

    ReplyDelete
  25. ko msuk ptndign pun da kire hebat la..
    menang kalah belakang citer heehhhehe

    ReplyDelete
  26. emm...like i told to you earlier, semangat!!! :)

    ReplyDelete
  27. dpt saguhati x..hehe

    ReplyDelete
  28. Haha. Biasalah tu. Sabar ye. Insya Allah akan datang nanti, menang ke kan? Aminnn :)

    ReplyDelete
  29. futsal!
    teringat zaman2 skolah dulu..batch aku ade wat match utk team pompuan..
    gigih dak laki kelas aku train kitorang sbb diorang king futsal batch aku..
    last2, kitorang kalah awal2..tak taw diorang nak sorok muke katne..hahaha

    ReplyDelete
  30. bole tu bulat, mcm2 bole jd. mng kalah adat p'tndingan. :)

    ReplyDelete
  31. teringin nk maen futsal tp ta pnah b'peluang maen mase kt kampus...huhu
    slalu maen netball je...

    ReplyDelete
  32. 1st time commented in this blog. Nice meeting and knowing you this evening. -AE-

    ReplyDelete
  33. haha.okay.name memang style habis :D

    ReplyDelete
  34. kalau dah kalah bermacam macam ayat yang keluar sebagai penyedap hati..hahaaa

    ReplyDelete
  35. perhhhhh style arrr nama group!!! hehe.. ala adat arrrr bertanding kalah menang..heheh











    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  36. wah...si Muzakkir tu ada tak? hehehe

    ReplyDelete
  37. syok! nak jugak main futsal! tak pe kali ni je kalah. tournament lain mesti menang la! =)

    ReplyDelete
  38. kalah takpe, asalkan bergaya :P

    ReplyDelete
  39. wooh! normal ar kalah.

    orang saiz macam aku ni dah biasa ngadap kekalahan dalam apa2 tournament.

    nak cari sumo, kat malaysia tadak. kahkah

    ReplyDelete
  40. kat seremban plak tu. namee ada kat seremban by that time. hehe

    ReplyDelete
  41. muahahaha..
    next time mesti menang :p

    ReplyDelete
  42. hehehehe....xpew2...cuba lg :)

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...