Wednesday, 19 September 2012

> Teaser : Where I'm heading?

HOlla Peeps,


Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4


-zuan-
p.s: ada sesiapa nak sponser Zuan pergi Jakarta tak?  


click ads to show your support (",)

25 comments:

  1. berapa bajet ko pergi hatyai?.

    nanti upload lah lagi gambar kat hatyai ye zuan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe entry dah siap karang, dont worry.. t aku ctr ;)

      Delete
  2. tak dapat teka

    tgk dngn kejelesan je mampu

    ReplyDelete
  3. wahh shida sndri xpenah lg jejak mcm mna nk sponsors lak heheee ^_^

    ReplyDelete
  4. uuuu buleh makan tomyam!! :D

    ReplyDelete
  5. Untung laaa... Gi obersea...

    ReplyDelete
  6. bestnya.... mahal ke?

    ReplyDelete
  7. kalau turn left macam mana lak tu??.. cite sikit.. hehee

    ReplyDelete
  8. wah.. nak ikut! hehehehe

    ReplyDelete
  9. pergi Hat Yai tak ajak aku...

    "Eh, aku kat mana..ko kat mana kan masa tu kan...mmg tak dpt nak follow la kan...HAHA"

    ReplyDelete
  10. macam best je tempat2 ni..aku kne prgi gak ni

    ReplyDelete
  11. Sampai jugak kau ke Bandar Hat Yai kan.. Aku cuma mampu tumpang jeles je sekarang ni.. hihi

    ReplyDelete
  12. hurmmm... sekali dia tulih siam daaa.....hehehehe

    ReplyDelete
  13. memang caring betul org thai nie ye...kat malaysia tak pernah pulak nmpak signboard cam ginie...huhuhu..

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum Zuan

    kalau langkah kanan...Insyaallah...selamat

    ReplyDelete
  15. go straight!! dont toleh toleh..hahaaa

    ReplyDelete
  16. awesome place :)
    anayaafi.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. pergi tak mengajak atok nihh
    >.<

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...