Monday, 3 September 2012

> Onizuka 2012 | #AzhamSportage

HOlla Peeps,

Minat JDrama dan KDrama? Sekarang ni aku tak berapa melayan JDrama dan KDrama macama aku selalu layan dulu.. Minat untuk layan drama agak kurang, kerna lebih minat dengan movie yang berkonsepkan true story yang mana movie kurang mengarut tetapi lebih serius dengan plot cerita..

Recently aku addict dengan GTO yang di remake semula yang mana aku percaya telah influence beberapa kawan blog aku untuk melayan GTO 2012 ni..

Pada yang dah layan, mesti perasan dengan Kawasaki Z750RS Z2 yang dibawa oleh Onizuka di dalam drama ini ;



Yang mana, ia adalah model yang sama digunakan oleh Onizuka versi Anime ;



Aku mula membayangkan kekacakkan aku menewaskan Abang Ensem apabila menunggang moto ni bersama dengan isteri aku (dosa kalau naik dengan awek).


NOTE : Tak semestinya mat rempit je yang suka moto..


Ops dan petang tadi aku ketahui yang salah seorang kawan blog aku sangat teruja dengan KIA Sportage dan ingin ia menjadi hadiah hari lahirnya nanti.. Is it possible?

http://carsinfo.org/wp-content/uploads/2012/08/2012-Kia-Sportage.jpg


Jom discuss #AzhamSportage di twitter kalau ingin tahu siapa dia dan kenapa dia ingin kereta ini..


-zuan-
p.s: Alhamdulillah ramai suka header baru ni :) 


click ads to show your support (",)

28 comments:

  1. Kah kah kah, Challenge Accepted! hahahahaha let us see how far can it go? hahahaha

    ReplyDelete
  2. zuan...namee pun minat motor jugak ! haha. superbike lah ! hehehe. amboi siapa tu yang nak bagi hadiah kia sportage tu....namee nak jugak !! hiih

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sure yang motor kawasaki 750 ni kategori superbike or not..

      Delete
  3. teringin nak jadi pembongceng motor besar..kalau nak bawak jangan harapla kaki dkna jejak tanah..padah jadi wanita tak cukup inci macam ni lah :0

    ReplyDelete
  4. Patutlah meriah twitter dgn #AzhamSportage tu haaaaaaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tipu tipu tipu tak meriah pun hahahah!

      Delete
  5. wahwahwah kemain nak motor. hehe

    ReplyDelete
  6. si Azham Vsvc kah yg nak sportage? fuhhhh mudah2an le dpt.. nti nak tompang.hehehe

    ReplyDelete
  7. arghhh..
    dah episode berapa skang ni zuan?
    aku dan tengok sampai ep 2 je pastu balik umah memang tak jumpa dah lah kan..
    takpe2.. tak lama lagi bukak sem baru boleh sambung tengok balik..
    hehe

    ReplyDelete
  8. teringin gak nak naik motor tu.. tapi apa kan daya.. ehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak naik tu mungkin ada peluang la, nak ride belum tentu lagi.. hehe

      Delete
  9. serious ada gto versi baru? fuhhhh...sy minat yg dlu2 pnya tp nak jgak tgok versi baruuu..

    ReplyDelete
  10. skang nie memang tunggu ari jumaat jee... sebab episod akan diupdate... hehehe.... ketagih betul la ngan version remake nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe sebab makin menarik kan.. mgu depan nye, sure pasal life dia bila dah tak jadi cikgu

      Delete
  11. nanti dah kahwin kita naik motor tu sama2 ya?
    muhahahaha

    ReplyDelete
  12. KIA Sportage tu memang lawa ler

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. zuan tak minat langsung ngan kpop kak.. :)

      Delete
  14. zuan keta mahal tu dia minat heheee :)
    of kos la suka kalau biru :)

    ReplyDelete
  15. z750 tu mmg all time feveret.. :)

    ReplyDelete
  16. tergugat abang ensem nanti..hehehe

    ReplyDelete
  17. penah dgr tpxpenah tgok erm erm

    ReplyDelete
  18. aku takde motor.. aku takde KIA.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  19. haiiii, lama giler aku xsinggah sini !! agak buzy sket :p emm ak xminat sgt tgk2 citer tu, tp agak minat dgn gmbar yg last tu, haha :D

    ReplyDelete
  20. lamer xdtg cni....suka juga ngan moto....tp xmnat kia...mnat honda CRV...

    PSSS...sangat suka dengan header baru....

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...