Wednesday, 20 March 2013

Shakiddo Top Commentator Februari 2013 - Alhamdulillah Menang Lagi

HOlla Peeps,

Alhamdulillah, rezeki lagi.. Thanks Shakiddo
Kerna insentif dari KID, aku boleh buat belanja makan untuk satu minggu hehe..
Arigatou! Bulan depan harap dapat lagi..hehe


Till then, Adiós peeps ;)

-zuan-
p.s: aku dengar sekarang ni Watsons ada buat Win Our Wheels (WOW) Contest. Pemenang akan dapat Ford Fiesta! Woahhh!!! (Ini bukan iklan berbayar......................lol)
Harap ada rezeki menang contest ni, amin.. 


click ads to show your support (",)

9 comments:

  1. bulan Mac ni pun da top 1 sekarang kat blog KiD...ada harapan lagi nak menang kali kedua...:D

    ReplyDelete
  2. beb..mana pegi blog bwajah biru?? xkn tukaq kot..huhuhuuu..

    ReplyDelete
  3. yang penting namaku takde di top comentator,bhahahahaha -..-

    ReplyDelete
  4. wahhhhh....

    tahniah...

    bulan nih kita berentap lagi yer..

    ;)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum…
    Apa khabar?
    Sihat ke?
    Harap2 sihat + bahagia selalu…

    ReplyDelete
  6. zuan pun top commentator kat blog dhiya hahaha

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...