Saturday, 9 March 2013

Sejak Dua Menjak Ini - Internship Life

HOlla Peeps,

Rich Dad's Cashflow Quadrant - Robert T. Kiyosaki

Sejak dua menjak ini,
Aku banyak habiskan masa aku dalam train, dalam bus, 
dan di stesen-stesen menuggu public transport,
untuk menuju ke destinasiku,
no sweat,
kerna peneman aku adalah buku,
i used to be someone who hates book,
but now, 
they are one of my best buddies..


Till then, Adiós peeps ;)

-zuan-
p.s: apakah lagu kegemaran korang yang sering kali ingin didengari bila bukak radio? 


click ads to show your support (",)

15 comments:

  1. dulu rajin bce novel. dulu la huhu

    ReplyDelete
  2. xkenal maka xcinta kan :)

    *klau radio, ct nk dgr lagu i love you :D

    ReplyDelete
  3. good :)


    lagu kesukaan aku eh? sayang by 'klon shae' bhahahaha

    ReplyDelete
  4. baca buku sambil menunggu... kurang skit bosan tu ye

    ReplyDelete
  5. baik baca buku dari tak buat apa kan...takde la terasa lama sgt naik public transport tu...hee~

    ReplyDelete
  6. i tak leh baca buku dalam train. pening. hee. :)

    ReplyDelete
  7. dah lama den tak naik public transport...huhu

    ReplyDelete
  8. ahaaaa... ia akan jadi satu kenangan indah nanti... :)

    ReplyDelete
  9. kesiann... mesti penat kan... ;)

    ReplyDelete
  10. liking your new hobby. patut kat instagram gambar kat train banyak ye :D

    ReplyDelete
  11. bagus kalau membaca nei....tapi eden tak boleh laa...sebab kepala mesti pening punya...btw skang nie suka dengar lagu Rembau Most wanted

    ReplyDelete
  12. o bgus2 tak la bosan sgt kan huhu

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...