Thursday, 9 May 2013

Jejalan : Krabi Island - Pictures

HOlla Peeps,


Dah 3 entry aku jamu korang dengan trip Jejalan aku ke Krabi bersama geng Software House Bake180. Harap ia membuka mata dan minat korang terhadap apa yang best kat Krabi ni. Rasanya dah sampai masa untuk tutup tirai.

Berikut adalah gambar gambar yang telah di edit khas untuk jamuan mata korang semua (jangan lupa click gambar untuk pembesaran sebab banyak gambar nampak blur bila dikecilkan). Kebanyakkan gambar di ambil pada waktu pagi. Enjoy.. ;)


Ao Nang Krabi Beach Pictures Edited By Saiazuan Blog using Picasa Sun Rise

Ao Nang Krabi Beach Pictures Edited By Saiazuan Blog using Picasa Unfinished Mosque

Ao Nang Krabi Beach Pictures Edited By Saiazuan Blog using Picasa The Streets

Ao Nang Krabi Beach Pictures Edited By Saiazuan Blog using Picasa The Streets

Ao Nang Krabi Beach Pictures Edited By Saiazuan Blog using Picasa The Streets

Ao Nang Krabi Beach Pictures Edited By Saiazuan Blog using Picasa The Streets

Ao Nang Krabi Beach Pictures Edited By Saiazuan Blog using Picasa The Streets

Ao Nang Krabi Beach Pictures Edited By Saiazuan Blog using Picasa The Streets

Ao Nang Krabi Beach Pictures Edited By Saiazuan Blog using Picasa The Streets

Ao Nang Krabi Beach Pictures Edited By Saiazuan Blog using Picasa Zebra Crossroads

Ao Nang Krabi Beach Pictures Edited By Saiazuan Blog using Picasa The Streets

Ao Nang Krabi Beach Pictures Edited By Saiazuan Blog using Picasa Shopping Streets


Alright, sampai sini sahaja Travelog Jejalan Krabi untuk kali ini. Semoga segala input yang aku berikan berguna untuk trip kalian nanti. Sebarang pertanyaan boleh dikemukakan di Saiazuan Blog Facebook Page yang mana kebelakangan ni banyak mendapat soalan-soalan dari pembaca-pembaca baru Saiazuan Blog. Alhamdulillah.. Tanpa pembaca, aku takkan menulis sampai hari ini. Terima kasih kepada semua. 


Jangan lupa klik klik iklan untuk dana travelog akan datang. Tanpa klik, aku tak akan ke mana-mana :)




Till then, Adiós peeps ;)

-zuan-
p.s: peringatan kepada semua dan diri sendiri juga, jangan terlalu mudah percaya sesuatu tanpa sebarang bukti kukuh atau usul periksa.. 


click ads to for Travelog fund (",)

13 comments:

  1. sekali tengok macam dekat cenang langkawi pun ada hiksss

    ReplyDelete
  2. Krabi krabi.. ah i need holiday.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Zuan

    cantik2 gambarnya

    ReplyDelete
  4. masih tak dapat lagi nak ke sana.. :(

    ReplyDelete
  5. Gambar pemandangan dah cantik.... gambar mek siam je tak nampak lagi nie

    ReplyDelete
  6. rindu pulak nk ke sana lg

    ReplyDelete
  7. Krabi tu kt mane? X pnah dgr pun.. Photo2 kt ats sume lawa lah, suka tgOk langit yg warna kebiruan

    ReplyDelete
  8. teringin nak pi sana, krabi dlm wishlist ni, hehe

    ReplyDelete
  9. mencik mencik. tak ajak aku pun.hahaha

    ReplyDelete
  10. bila zuan nk bawa kitorg sekali ngn eva jue hani g travelling ni? hehe

    ReplyDelete
  11. untunglah! hahaha i am so gonna make you jealous with my next backpacking trip this summer :P

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...