Tuesday, 21 May 2013

Aku Spoiler! Kisah di The Loaf

HOlla Peeps,


Meeting up with:

Date: 
4 May 2013

Venue:
The Loaf, SOGO

Event:
Talking and talking and Gwiyomi...


Till then, Adiós peeps ;)

-zuan-
p.s: tak sempat nak update lagi pasal Event Buat Duit Dengan Blog.. Coming soon.. 


click ads to show your support (",)

31 comments:

  1. Replies
    1. hehehe ni pun diorng yg ajak.. gua join je kaki je..

      Delete
  2. huhhuu .....gwiyomi jugak di sini .... hohoho !

    ReplyDelete
  3. amboi...kemain caption2 tu kan... hahahahahaha... ♥

    ReplyDelete
  4. macam biasa terlepas train je bro...
    meeting dengan ramai bunga....heeeee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe just jumpa2 je bro.. kebetulan time tu nak pi book fair kat pwtc ;)

      Delete
  5. terlepas train -,-

    zuan oh zuan

    ReplyDelete
  6. aq kadang2 fedup naik tren ni....lagi2 ktm...opppsss...HAHA...

    P.S - best giler ko sorang je guy ka zuan....semua bunga je...:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha ktm jangan sebut ya! haha sensetive! hahaha

      Delete
  7. video gwiyomi takde ke? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe video tu kena tunggu Eva upload la

      Delete
  8. comel je skrip tue. hehehehe..

    ReplyDelete
  9. zuan pilih kasih, letak gmbr eva ja byk haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu cik sutra kasih yang tak mahu gambar di ambil..

      Delete
  10. Assalamualaikum Zuan

    tumpang baca

    ReplyDelete
  11. Hurmm.... bila nak ajak eden jumpo ngan diorang nie....hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la abg man...zuan tak nak ajak...haha~

      Delete
  12. tak ajak pon bro. sampai ati. wuuuuu

    ReplyDelete
  13. 3 lawan 1...wah hebat lu bro...hehe

    ReplyDelete
  14. Haha....tabiat lu terlepas train ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha sbrnya ak rasa ak dah salah tulis skrip! ak nak buat yang Eva marah n suruh orang tahan ak dari naik train..

      Delete
  15. waaa.. best ko dikeliling awek cun hahaha

    ReplyDelete
  16. Salam daripada Zalora Malaysia,

    Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.

    Kami ingin bertanya adakah anda pernah membeli-belah di www.zalora.com.my ? Kami berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama anda.

    Email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my :)

    ReplyDelete
  17. nanti tertinggal train, call je DT.. nanti DT bawak kuda. hahaha

    ReplyDelete
  18. hmm bila turn aku dapat jumpa eva pulak ni.. eh maksud aku jumpa geng blogger yang lain ni ;D

    kauorang makin rapat kan. bagus² kami tumpang gembira.

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...