Saturday, 26 January 2013

GA: Last Gift from Perlis - Farewell Gift

HOlla Peeps,

Lama bonar eden tak buat GA! So dah last kat Perlis ni, aku ada beli something kat Padang Besar khas tuk lucky blogger/commentator..


So how to get it? Senang.. Jadi antara 5 terawal yang berjaya menjawab soalan dengan tepat (Jawab soalan di dalam comment box)..

Mereka yang berjaya, akan di update di dalam entry ini.. So sebelum ke soalan, make sure korang dah familiar bab entry Student Life aku sebab ia berkait dengannya..

Soalan #1: Apa aku buat kat Perlis?  
Soalan #2: Projek Final Year yang aku sibuk buat beberapa bulan ni berkenaan apa?

Haaa sonang je an? Klu ada dekat entry-entry Student Life. Pe lagi, jawab kat ruangan komen di bawah! Walaupun jawapan korang tak 100% tepat, jawapan yang relevant boleh diterima pakai.. Make sure korang komen guna ID yang senang untuk aku contact supaya tiada masalah untuk hantar gift nanti (Nak lagi senang, tinggalkan url facebook korang kat akhir komen). Set in mind, 5 yang terpantas dan betul je akan menang.. Jangan risau, takde bias kat mana-mana pihak..

________
UPDATE:
1. Sya_Merpati Putih 88
2. Ezad Skytech
3. nafizah md padzin
4. Syuhada Salleh
5. deq noor


Till then, Adiós peeps ;)

-zuan-
p.s: begitu banyak kenangan masin masam pahit manis tawar dekat sini :') 


click ads to show your support (",)

36 comments:

  1. taknak jawab nak menang boleh tak ? :P

    ReplyDelete
  2. sy cuba jawab ye..
    kalau salah jgn marah...ehehehe..;)

    1.kat perlis sbb further study & sedang amik degree dekat uitm arau, perlis...

    2.final projek pasal bijak jawi...(ermm...cara belajar jawi guna teknologi terkini..mungkin...)

    ReplyDelete
  3. Serba salah nk jawab...haha...

    #1 - Study kat sana la..UiTM Arau..
    #2 - Projek JAWI

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh..betul ye jwpn tu..aq main teka je..ahaksss..

      Delete
  4. kat perlis further study tentang Bachelor in Computer Science at UiTM Perlis

    FYP berkisar Projek Bijak Jawi.

    ReplyDelete
  5. alamak, jawapan dah bocor kat ruangan komen... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak semestinya yang terdedah tu jawapan bocor sbb tak update pun lagi siapa top 5 tu...hehehee

      Delete
  6. as salam... cik azue datang vertandang...tak nak menjawab..dah pencen p sekolah la n lazy nak study.....by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
    http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

    ReplyDelete
  7. Nanti nak try.. tgh busy plak skrg nie

    ReplyDelete
  8. ala mcm semua dah jawb jerh...^_^

    ReplyDelete
  9. nak jawab..

    1)UiTM Arau, PERLIS

    2) projek tulisan jawi

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa yang uitm arau tu? kerja? haha dan bukan projek tulisan jawi, projek membaca jawi..

      walaubagaimanapun, anda terpilih sebagai lucky 5 :)

      Delete
    2. haha, lupa nk tulis blaja..ooh, yeke..lbih kurang ar tu..jap nk pm kt fb..anyway, thanks ye!

      Delete
    3. hehe xpe, janji dah dekat ngan jawapan, dah dikira one of lucky 5..

      Delete
  10. nak cuba lh. hee...

    1. Study final year di FSKM UiTM Perlis
    2. Bijak Jawi - An Interactive Multimedia Reading Tool for Preschool Children

    ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa yang final year nye DN? huhu jawapan #2 dah tepat, #1 hampir je, tapi kira ok la tu..hehehe tahniah

      Delete
    2. final sem ye? eh... lupa lh. heee... sowi...

      Delete
    3. hehe xpe, tau DN ad bnyk benda nak kena ingat lagi :D

      Delete
  11. semoga berjaya pada mereka yang menyertainya...:)

    ReplyDelete
  12. Akak telah memecahkan no follower yg cantik td. 2020. :P

    ReplyDelete
  13. abis i tak sempat laaaa?
    huwaa :(

    ReplyDelete
  14. ala...nak join tapi....wuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi dah terlewat.. sikit je lambat..hehe :D

      Delete
  15. melepas zuan weh..beli la GA satu lagi tu..post dekat aku..haha

    ReplyDelete
  16. wahh... dah ada pemenang dah~

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...