Wednesday, 9 January 2013

Blog Sex! Keyword Hot!!!

HOlla Peeps,




Till then, Adiós peeps ;)

-zuan-
p.s: Malam ni ada yang sebuk pasal trafik blog tinggi, mai sini nak tunjuk keyword blog aku yang mana menjadi punca pageview untuk blog aku, majoriti keyword aku pasal lucah je! lol


click ads to show your support (",)

23 comments:

  1. hahahahahahahahahah. tapi takleh beat masjidkristal+masjid tuh hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tu la, nasib baik ada keyword masjid.. kalau tak, abis blog ni kena label blog lucah..haha

      Delete
  2. memang ramai suka search benda tu. hahaha

    ReplyDelete
  3. uikkk zuan nape keyword ni sume18sx je....

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu tah la kak, tak dapat kenal pasti

      Delete
    2. nasib baik keyword 18+ ni less thn half....errr...owner blog ni dah abve 18 ke blum? hehehhe

      Delete
  4. haha...kenapa keyword tu boleh sangkut zuan...haha~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha selepas digoek2, ada la beberapa entry dulu2 yang aku sentuh pasal sex.. tapi tak ber-bau lucah pun

      Delete
    2. haha..patut la pun...mcm mana nak bersihkan tu..hee~

      Delete
  5. hoho..buat pulak entry tajuk macam tu..memang mengundang keywords sex lagi la..hehehe

    peace bro :)

    ReplyDelete
  6. shida pon dapat juga..dah bape bln stay cmtu haihh~!

    ReplyDelete
  7. kenapalah agaknya keyword tuh boleh sangkut dengan blog bro agaknya...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti ada keyword SEX tu. ce zuan cek. or gambar ke. akak pon ada gak cmni , tp bukan sex la. lain nye

      Delete
  8. hurmmm.... mesti kes SERP yang suka tajuk blog nie...

    ReplyDelete
  9. gila banyak searh pasal bnda gitu. haiyaa

    ReplyDelete
  10. uiks.. apesal banyak pasal sex?? pelik...

    ReplyDelete
  11. sex? huhuhu. sabar jela....

    ReplyDelete
  12. hahaha.. mcm blog org dah kawin plak.. :P sabar je r..

    ReplyDelete
  13. hahahhaa....banyak betul trafik hehehhehee

    ReplyDelete
  14. Anonymous15/6/13 16:16

    I am truly happy to read this webpage posts which contains plenty of useful
    facts, thanks for providing these kinds of data.

    Take a look at my page semen production

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...