Tuesday, 1 January 2013

Cabaran Baru - Happy New Year!

HOlla Peeps,

Tahun 2012 sudah melabuhkan tirai.. Jika berbanding tahun 2011, tahun ini lebih banyak aku aktif dalam aktiviti blog, berbanding menulis... Bilangan entry pada tahun 2012 drop lebih kurang 50% daripada tahun 2011.. Ia bukan menunjukkan aku semakin malas menaip, ia menunjukkan aku semakin ingin memberi sesuatu, tetapi dengan cara yang berbeza.

2012 dilalui dengan menarik. Begitu ramai blogger aku dah meet-up, seperti;


Madammondoq, Bro Shakiddo, Afasz, Aslam, Bro AE, SiezukaJue & Hanie, YuiEzadDNSyazJuliet IraSalErika RainOnieSyahiro, Bro ZarulDiah, Bro Jejai, Arelan, Dhiya dan Azham

Ok, aku baru perasan, ramai benor aku jumpa tahun ni.. Patut la ada orang cakap aku ni tak reti dok diam! hahaha banyak spend masa tuk join event-event blog..

Tahun ni, aku tak berapa aktif ngan event nuffnang, ada la dapat beberapa tiket wayang, tu je la kot.. Pasal income, aku dah malas nak amek tau, haha sebab aku find-out yang attend event lebih menarik daripada bau duit..

So, whats up with 2013?

http://www.free-vector-design.com/wp-content/uploads/2012/11/calendar-1.jpg
So apa plan 2013 korang?

Well, aku dah nak abis study. Half of 2013 will be filled with my internship before grad! Then, aku akan mula bekerja. So in 2013, who knows that i might drive a VW Golf GTI cross highway from Johor to Perlis..

Till then, Adiós peeps ;)

-zuan-
p.s: sapa layan GTO? Special Movie 2013 akan keluar pada 2/1/13 di jepun, harap link download keluar secepat mungkin seperti biasa..hehe 


click ads to show your support (",)

30 comments:

  1. jyeah, 2013 tahun pertama untuk dapatkan duit setelah penat lelah, hempas pulas dan juga perah otak, moh sesama cr kerja ;D

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru zuan!
    aku menunggu special movie tu sementara boleh download kat sini. muahahaha

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baru bro...! haa..bila nak gathering lagi ni..hee~

    ReplyDelete
  4. hahaha.attend event memang lagi best dan buat kita rasa happy sebenarnya..hehehe selamat tahun baru bro :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Zuan

    Insyaallah...memperolehi kerjaya senantiasa berada di atas landasanNya

    moga 2013 lebih menceriakan lagi

    ReplyDelete
  6. Selamat tahun baru.. Tahun ni arrange gathering lg ye. Nak join! Hee... :p

    ReplyDelete
  7. saya pon intern 6 bulan. lepas tuu grad ! yayy ! hahaa :D

    ReplyDelete
  8. hey hey hey.... bila nak jumpa lagi?? bawak daku ke bangkok!! hahahahaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau pegi, nak t-shirt bangkok satu.

      rindu la padang besar.. zuan belikan akak kepek ikan yg sedap tu. :D

      Delete
  9. eh. GTO spesel movie ade keluar? oo kat jepun.. malaysia lmbt lagilah nmpak nya... nape aku tak tau? eh.. nnti kalo dapat link kasi tau aku eh.. thumbs up

    ReplyDelete
  10. VW GTi tuuuhhh all the best bro...

    ReplyDelete
  11. selamat tahun baru! peerrrhh. Ala zuan pun nak abis belajar dah. dhiya ni je tak sudah2 lagi hadoihhh jealousnya tgk org grad skang, tahun depan bertambah2 lagi kwn2 nak grad. eeee nak ikuttt. VW gti tuh

    ReplyDelete
  12. sekejap je rasa kan zuan. pejam celi pejam celik, dah bis belaja. nnti time keje, rindu sangat zaman study.

    >_<

    ReplyDelete
  13. Slamat tahun baru bro.. Aku pun entry drop 50% gak haha.. Aku tak de sorng pun jumpa blogger, even nuff lagi tak pena ikut..duit nuff lagi aku tak kesh hahaha.. Keep up blogging..k

    ReplyDelete
  14. ntah bila la leh jumpa lagi kan. papepon selamat tahun baru bro

    ReplyDelete
  15. Blog Anda tersenarai dalam blog terbaik saya 2012.. lihat list dalam blog saya malam nanti ok....

    ReplyDelete
  16. caya lah zuan..tak lama dah tu naik golf.. tunggu aku je lah..ferrari..merentasi highway..

    ReplyDelete
  17. dah tau nama dkna tak ada dalam senarai... datang putrajaya diam2 .. :(

    ReplyDelete
  18. Selamat tahun baru zuan..
    Dah nak abes blajo pun yer..
    Semoga hajat awok nak naik VW tercapai..
    Dah naik VW jangan lupa kitorang..hikss

    ReplyDelete
  19. Selamat melangkah ke tahun 2013. Mana tahu ada peluang berjumpa dimana-mana event nanti.

    ReplyDelete
  20. kalo ada gathering lagi jgn lupa ajak~ ;) selamat tahun baru!~

    ReplyDelete
  21. wahh, mesti seronok kan jumpa ramai orang yang best-best.

    ReplyDelete
  22. semoga terus sukses!azam hebat. VW Golf GTI tuuu..nak tumpang..hihihi.

    ReplyDelete
  23. Rasa sangat bertuah dapat jumpa blogger hebat macam Saiazuan hehe :)

    ReplyDelete
  24. ak lyn GTO..yeke..kna tgk ni..
    eh,ak xjmpe ko lg.hehee

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...