Monday, 27 August 2012

> Selepas Satu Tahun

HOlla Peeps,

Setelah hampir satu tahun aku dengan header dan template yang sama, aku akhirnya decide untuk tukar header blog untuk kali ke 8 dan template ni tapi masih dengan tema biru.. 


konsep asal header


Harap korang suka..



-zuan-
p.s: puas raya korang? Hehe aku ada minggu lagi cuti sebelum kembali ke arau untuk semester terakhir.. 

click ads to show your support (",)

52 comments:

  1. okey je mane2 pon zuan

    selamat hari raya#

    ReplyDelete
  2. pergh.. terbaekkk bro..

    ReplyDelete
  3. zuan! cantik header zuan. I like it very much. eh nak tau tak dhiya mcm jumpa muka seiras zuan masa dalam flight nak balik egypt kelmarin. haziq nama dia. hehe

    ReplyDelete
  4. ohhh ini lahh owner blog nyeeee.beso header nyer.tp oke lahh lawe lahh gak sposen ;D

    ReplyDelete
  5. nice one zuan!
    avatar! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha nampaknya bukan jue sorang la cakap mcm avatar

      Delete
  6. cantik sgt2 zuan... DN suka tengok.. :)
    DN gak xtukar2 header lg. xsempat nk layan. hee....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe biasa je DN.. ada orng kata macam avatar..huhu

      Delete
  7. nice bro.

    hehhe, takleh lari dari biru dia tuh.
    good.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thanks bro! nak kena jadikan warna trademark rasanya :)

      Delete
  8. huiyyoooo..!!! avatar.. hehhee

    ReplyDelete
  9. Omakauu! terkejut den tengok gambar ekau kek atas tu haaa. hehe

    biru eh blog kauu! :P

    ReplyDelete
  10. kirim salam dekat org kt header tu hewhewhew

    ReplyDelete
  11. wahwahwah header baru la !
    semart3 ! dan kool jugak !
    barula clear muka Zuan ! =P






    slm syawal,
    cik ana

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha ada tanda lidah tu macam tak ikhlas je puji..haha

      Delete
  12. memang kena slalu tukar... baru nampak segar..hehe

    ReplyDelete
  13. tak kesah header yg mana...asalkan Zuan tetap sama chewah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe insyaAllah akan kekalkan diri yang sama :)

      Delete
  14. Br nampak muka zuan kt header

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe nampak sikit muka yang tak ensem tu..

      Delete
  15. Nice one bro,
    nak tanya la jgak any particular meaning with the peta.
    pocket ni buta geografi sikit, so tak lehnak relate
    antara caribana, africa dan kamu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. peta tu menunjukkan keinginnan untuk travel kelilingi dunia suatu hari nanti :)

      Delete
  16. fuhhh...besar tuuu.. :D

    ReplyDelete
  17. header br nie smart gak..hehe.. ^_^

    ReplyDelete
  18. owh header terpampang kejambuan...hahaha

    ReplyDelete
  19. Dik..sukalah dengan header baru ni.. smart.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thanks kak.. walaupun rasanya besar sangat ni..hehe

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  20. cantik la zuan.smart :D thumbs up

    ReplyDelete
  21. hahaaa..nice zuan..ngn zuan2 skali biru,,,kalo kekalkn biru shida suka..genglah mcm ni zuan heheeee :)

    ReplyDelete
  22. terbaik la..nmpk kemas skit..hehe

    ReplyDelete
  23. cantik.. nmpak jambu.. keh3

    slmt hari raya!

    ReplyDelete
  24. biru sesuai untuk lelaki... nak test header color pink tak??

    ReplyDelete
  25. smart la headear kau. ya, tak tipu..

    selamat hari raya :D

    ReplyDelete
  26. Like header baru..smart..aku baru start keje hari ni.masih mood kampung.hahaha..

    ReplyDelete
  27. hehee..bole tahan besar..tp smart! :))

    ReplyDelete
  28. dah agak lama sy tak singgah baca blog kamu nie, rupa-rupanya header blog dah tukar baru..;)

    cantik dan super duper cool...(^___^)
    sangat kreatif...
    rasanya header blog awk yg sekarang nie sangat sesuai dgn tema blog awk nie..

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...