Friday, 16 August 2013

Buat Duit Sambil Main Futsal

HOlla Peeps,

JomNiaga adalah tempat dimana mereka yang berminat berniaga boleh memulakan perniagaan internet mereka dengan mudah. Apa yang perlu dilakukan hanyalah mendaftar di JomNiaga yang mana pendaftaran adalah PERCUMA!

Kemudian apa yang anda perlu lakukan adalah memilih produk yang ingin dipasarkan menggunakan tools yang disediakan di marketplace. Dan langkah seterusnya, promote produk tersebut di laman social atau blog menggunakan unik url yang telah diberikan kepada anda. Boleh rujuk contoh di sini.

Terdapat pelbagai kategori produk yang boleh anda pasarkan seperti beauty & health, education & employment, animals & pet, religion & spirituality, internet makerting, dan banyak lagi.

Anda hanya promote produk tanpa perlu memikiran stock, dan kos. Tak hairanlah ramai yang berjaya menjana RM1,000 Sebulan Dari Rumah Melalui Internet!

Alhamdulillah, baru-baru ini, telah mendapat komisyen hasil promosi produk ebook di blog.




Jika anda rasa anda lemah dalam SEO yang mana mungkin mengurangkan sale anda, apa kata dapatkan ebuku ini, terbaik dari ladang. 10 years in the making. Apa tunggu lagi? Daftar sekarang tanpa ragu-ragu!


Till then, Adiós peeps ;)

-zuan-



click ads to show your support (",)

12 comments:

  1. fuhyoo...tajuk entry buat aku cepat2 je masuk sini hahha!

    ReplyDelete
  2. hamboihh. ingtkan buat duit smbil dok main futsal ke hape haha zuan nih :P



    slm aidilfitri zuan :)

    ReplyDelete
  3. hehehe boleh cuba ni, nice zuan.

    ReplyDelete
  4. cili tu boleh dimakan zuan, mcm cili kampung jugak..

    ReplyDelete
  5. takde entri baru ke zuan? hehehe

    ReplyDelete
  6. Inilah namanya pendapatan pasif automatis

    ReplyDelete
  7. baru perasan la zuan ada dua blog..ingat tukar domain je yang uncle zuan tu.. haha

    ReplyDelete
  8. Salam daripada Zalora Malaysia,
    Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
    Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my

    ReplyDelete
  9. Sampai skrg sy tak paham tau.. Tp snarnya malas mencuba hahah.. Zuan mmg rajin.. Xper rezeki utk zuan jugak nak gumpul duit hantaran ekekekeke

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...