Wednesday, 3 April 2013

Hujan Day - Aku dan Solaris Dutamas

HOlla Peeps,

Sejak dua menjak ni hujan je time balik kerja. Basah baju den dan menampakkan six pack dan otot lengan den dekat gadis-gadis yang menaiki Rapid KL, tak ketinggalan juga train girl yang menaiki coach wanita yang kelihatan tergoda dengan kekacakkan den yang berwajah tampan lagi awet muda ni. Memang sengaja tidak den beli payung supaya mendapat belas kasihan gadis gadis sunti untuk menumpang payung mereka. #OKEnoughWithBluffing


Till then, Adiós peeps ;)

-zuan-
p.s: err #WordlessWednesday harini nak post gambar apa ek? 


click ads to show your support (",)

12 comments:

  1. Assalamualaikum Zuan

    sepatutnya sekarang musim panas kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam,

      tak sure la atuk, kadang panas, kadang hujan.. tak menentu :)

      Delete
  2. cni bru start hujan semalam...sebelumnie..panas jer...

    psss...rietta pown, adik perempuan yang rajin membela cactus...rietta xmnat...

    ReplyDelete
  3. sekarang ni petang2 mmg hujan je...huhu~

    ReplyDelete
  4. rasa macam dua tiga ari ni hujan kejap bile waktu ptg kan. tp arini tak plak.

    ReplyDelete
  5. setiap kali balik kerja aku redah hujan tapi takde lak awek nak usha.hahaha

    ReplyDelete
  6. lemak lah men ujan..

    ReplyDelete
  7. jgn ada lelaki yg tergoda dah la.

    ReplyDelete
  8. hahahahah dah naik broga haritu mesti lagi menjadi pojaan gegadis sekeliling hehehe

    ReplyDelete
  9. sixpack kononnnnn :P

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...