Saturday, 11 December 2010

> PELIK SANGAT KE NAMA BLOG AKU NIH ?

HOlla Bloggers..

Ni 1st time aq wat entry yang dilinkkan ngan ben ashaari... so klu ada salah pasal entry ni harap tegur2 la ya.. hoho.. here i go..

Berminat..? Klik je.. :D

Sila ceritakan dari mana korang boleh dapat nama blog korang tu .. 
aq dapat nama .:sAiA3uAn bl0g:. dari nama aq sendiri.. ejaan sebenar syazwan, tapi nk bagi unik tuka ejaan saiazuan.. 

Apakah maksud disebalik nama blog korang .. 
hmm..xde maksud pape pn.. just bagi tau blog ni kepunyaan aq.. sbb tu saiazuan blog.. :D

Siapa orang kuat blog korang tu .. 

kawan yg bnyak memberi inspirasi..  Personal Things

Angan angan terhadap blog tu .. 
ingin mendapat follower yang akan menunggu komik ku, AFTER TEA WITH ROBOT.. :D

Kalau nak tukar nama blog , korang nak tukar nama apa .. 
hmmm.. belum fikir pun lagi...

Kalau berkemampuan , korang nak iklankan blog korang tu kat mana ? 
kt facebook.. sbb lama sosial tu jadi tumpuan orng ramai.. :D

Blog yang pastinya wajib korang singgah setiap hari .. Satu je yeer .. 
blog kawan ku..  Personal Things

Sila lengkapkan .. SAYA SUKA BLOG SAYA KERANA .... tidak lebih 20 patah perkataan ..
 
kt blog aq, saya leh tulis, post apa2 yang aq suka.. plus leh pamir hasil karya... :D 


p/s komik mgu ni trpaksa dipost hari selasa sebab masalah2 teknikal.. harap maaf.. :D

5 comments:

  1. x pelik pon la nme blog awk :)

    ReplyDelete
  2. Tak sempat join segmen ni.Jom join segmen lain jugak!

    ReplyDelete
  3. gud luck
    semoga berjaya eyh...bro ben nih rajin buat segmen untuk kenalkan blogger. dia best !
    Dear tolong support Momoy dari kumpulan 10 juga yer No. 382 di BPM yer. Much thx
    MY RECENT POST : ETUDE HOUSE - Korean Cosmetics

    Jangan lupa VOTE Momoy di BBPM No. 382 !!

    ReplyDelete
  4. hahaha dah mcm kontest menang petronas dah ...

    Blog best!! tp skang aku x larat tol la sebab pose. giler2 lemau..

    ko x bulan pose ni zuan? :P

    ReplyDelete
  5. http://long-cham.blogspot.com/

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...