Monday, 6 January 2014

Watak-watak Pelik Lakonan Johnny Depp

HOlla Peeps,

Johnny Depp, seorang pelakon Hollywood yang tidak perlu lagi diperkenalkan namanya. Mula menempa nama di dalam filem Edward Scissorhands, dan melonjakkan populariti di dalam filem Pirates of The Caribbean sebagai Captain Jack Sparrow. Beliau adalah seorang aktor di kelas tersendiri dan begitu sinonim dengan watak-watak weiro, atau pelik didalam filem. 

Berikut adalah watak-watak pelik yang pernah dilakonkan Johnny Depp:



Edward Scissorhands - Edward Scissorhands (1990)



























Tonto - The Lone Ranger (2013)


Agak-agak siapa pelakon Malaysia yang mampu melakonkan watak-watak pelik seperti Johnny Depp? Shaheizy Sam barangkali?



Till then, Adiós peeps ;)

-zuan-
p.s: monday blues..  


click ads to show your support (",)

7 comments:

  1. membawa pelbagai watak pelik dan beliau berjaya membawanya. membuktikan bahawa beliau mmg seorang pelakon yang hebat.

    ReplyDelete
  2. Salam, haaaa entry ni best, sbb mmg minat dgn watak2 pelik yg Johnny Deep bawak..terutamanya edward, alice and choc factory tu, serius klw tgk watak2 pelik dia tu, rasa mcm eee peliknya ! Haha :p tp best..mmg ada klas tersendiri..
    klw kat sini, emm sofi jikan kot? sbb dia lincah sikit, dan selamber je, lawak pun lawak, haha :D

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Zuan

    satu kelebihan buat dia

    ReplyDelete
  4. semua kite dah tengok hahaha
    dulu tgk edward tu sampai nangis2 tau
    btw dia mcm suka watak2 mcm tu la
    sbb bila watak lain, org akan lebih tahu pasal die

    ReplyDelete
  5. dia mmg berbakat.. :) myb seorang yg sukakan cabaran..

    ReplyDelete
  6. dia memang pelik. haha..

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...