Friday, 8 January 2010

> Seminggu di tempat orang


tup tup dah satu minggu di uitm arau.. homesick? memang perkara biasa kalau baru sampai kat tempat orang.. hopefully boleh jadi familiar dengan tempat ni dan boleh dapat ramai kawan lagi dekat sini..

yang best pasal sini? sebab dia jauh dari kesibukkan kota la, so making it easily for student to focus for their study.. haha.. so once nak balik kampung(rumah la), semangat "balik kampung" pun berkobar-kobar beb...

so for member-member kat seremban, aq balik raya cina nie.. plan something big so that cuti satu minggu aq tak sia-sia.. ;)

2 comments:

  1. Anonymous8/1/10 13:49

    bosan bosan....hahahahaha

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...