Saturday, 14 August 2010

> Selamat Brpuasa Kepada Semua Umat Islam Seluruh Dunia

Assalamualaikum kepada pembaca blog .:vi3w bl0g:.
harap anda semua brpuasa harini.. hehe..
sempena bulan puasa yg mulia ni aq ambek kesempatan tuk
ucapkan slmt berpuasa kpd semua pembaca blog aq yg x seberapa ni..

hehe.. jgn ponteng2, yg kiri kanan tu do catit je pe korang buat.. ^_^

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fd/Eidulfitr_meal.jpg


di bulan puasa yg mulia ni gak, aq nk ingatkn korang dan ingatkn diri aq gak
tuk bnyak2 beribadat sbb bnyk sgt yg kte leh dpt di bulan puasa ni,
kira bulan puasa ni boleh dipanggil bulan beribadad kepada Allah S.W.T.
so kalau boleh cuba completekn solat 5 waktu, bnyk2 berzikir, solat tarawikh.

p/s sambil tu nk ambek kesempatan promote seorang artis yg watkn aq asyik dgr lagu dia je kebelakangan ni, Maher Zain.. seorang penyanyi nasyid dari Lebanon. bnyk lagu2 dia yg best dr album "Thank You Allah", antaranye 'InsyaAllah', 'Palastine will be Free', 'Awaken', dan mcm2 lg.. boleh kata album tu sume lagu best2... x rugi klu bli yg ORI.. ^_^


3 comments:

  1. slmt berpuasa bro.. =)

    ak pon skang slalu dgr lgu maher zain..
    tpi ak x bli ori ar..
    stu album ak dh download..haha..

    ReplyDelete
  2. huhu terbaik wo artis ni.. aq pn ada ada full album.. memang berbaloi la

    ReplyDelete

Every comment worth a thousand thanks.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...